Από το Μόναχο στο Μιλάνο: Ο Λεάντρο Μπολμάρο υπέγραψε στην ομάδα του Αρμάνι
i

© Euroleague Basketball

Από το Μόναχο στο Μιλάνο: Ο Λεάντρο Μπολμάρο υπέγραψε στην ομάδα του Αρμάνι

Γιώργος Γαβριλάκης 11:16 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:21 - 08.07.2024

O Βραζιλιάνος γκαρντ και πρώην NBAer, Λεάντρο Μπολμάρο, λίγο μετά την αποδέσμευση του από την Μπάγερν Μονάχου, υπέγραψε με την Μιλάνο και μονομιάς ανακοινώθηκε η απόκτησή του.

Δύο εικοσιτετράωρα έμεινε ελεύθερος ο Λεάντρο Μπολμάρο. Το Σάββατο (6/7) αποδεσμεύτηκε από την Μπάγερν Μονάχου και την Δευτέρα το πρωί ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην Μιλάνο.

Ο κόουτς Ετόρε Μεσίνα, τον επέλεξε για να ενισχυθεί η περιφέρεια της ομάδας, που είχαν προηγηθεί οι προσθήκες των Αρμόνι Μπρουκς και Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς, ενώ συνολικά η ομάδα του ιταλικού βορρά έπειτα από μία άκρως... αποτυχημένη σεζόν έχει ενισχυθεί σε βαθμό που η ποιότητάς της αυξάνεται.

Ο Τζος Νίμπο από τη Μακάμπι και ο Ζακ ΛεΝτέι από την Παρτίζαν είναι οι πιο σημαντικές της προσθήκες μέχρι στιγμής, ενώ ο Μπολμάρο είναι ένας παίκτης με μπόλικο ταλέντο και σε ηλικία που παραμένει στη σφαίρα του... ανερχόμενου.

Ποιο ήταν το τελευταίο συμβόλαιο του Ντάνιελ Τάις και πόσα χρήματα έχει βγάλει στο NBA (vids)
EUROLEAGUE

09:19 - 08.07.2024

Ποιο ήταν το τελευταίο συμβόλαιο του Ντάνιελ Τάις και πόσα χρήματα έχει βγάλει στο NBA (vids)

Ο Γερμανός σέντερ Ντάνιελς Τάις, ο οποίος είναι ελεύθερος από τους Λ.Α. Κλίπερς, μετά τη... δεικτική ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου υπολογίζεται επισήμως ως στόχος του Παναθηναϊκού. Και ο 32χρονος, που πέρσι εισέπραξε 2,2 εκατομμύρια δολάρια στο NBA, περιμένει (αν δεν την έχει λάβει ήδη) μία πρόταση από την Αθήνα.

Άλλωστε, πρόκειται για τον 25χρονος Βραζιλιάνο γκαρντ, πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έπειτα από δύο χρόνια στο NBA (2021-2023) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και τους Γιούτα Τζαζ επέστρεψε κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022-23 στην Ευρώπη, αρχικά για την ισπανική Τενερίφη, αλλά επανατοποθετήθηκε στην Euroleague πολύ γρήγορα, για λογαριασμό της Μπάγερν. Έκανε μία σεζόν με 9,2 πόντους, 3,4 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τώρα μεταφέρεται στο Μιλάνο.