Πονάει ο Σέιβον Σιλντς, αμφίβολος για τη... διαβολική εβδομάδα της Μιλάνο
i

Σέιβον Σιλντς / Euroleague Basketball

Πονάει ο Σέιβον Σιλντς, αμφίβολος για τη... διαβολική εβδομάδα της Μιλάνο

Γιώργος Γαβριλάκης 10:27 - 27.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 27.10.2024

Στο ματς πρωταθλήματος με τη Νάπολι η Μιλάνο πήρε τη νίκη, αλλά... έχασε τον Σέιβον Σιλντς, ο οποίος αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα και είναι άγνωστο ακόμα αν θα μπορέσει να παίξει στην ερχόμενη εβδομάδα της Euroleague με την διπλή αγωνιστική δράση, στην οποία εντάσσεται και το... μέγα ντέρμπι του ιταλικού Βορρά.

H καριέρα του έχει σημαδευτεί από τα πλούσια επιθετικά του χαρίσματα, αλλά και από τους συχνούς-πυκνούς τραυματισμούς. Ο Σέιβον Σιλντς της Μιλάνο, ο οποίος πρόπερσι έπαιξε μόλις δέκα ματς, πέρσι -στην τέταρτη σεζόν του στην ομάδα- προσπέρασε τον θρυλικό Μπομπ ΜάκΑντου και έγινε ο πρώτος σκόρερ των Ιταλών στην ιστορία τους στην Euroleague, τώρα τραυματίστηκε ξανά! Όχι σοβαρά, αλλά σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν για την ομάδα του.

Την ίδια μέρα που ο Τζος Νίμπο επέστρεψε και έκανε το ντεμπούτο του με την Μιλάνο στον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου (26/10), ο Σέιβον Σιλντς τραυματίστηκε. Τελικά, η ομάδα του Τζόρτζιο Αρμάνι νίκησε τη Νάπολι, αλλά τώρα ο κόουτς Ετόρε Μεσίνα θα πρέπει να δει τι θα κάνει, αν το μυικό πρόβλημα του Σιλντ του στερήσει τη συμμετοχή του στα δύο ματς της Euroleague που είναι προγραμματισμένα για την εβδομάδα που σε λίγες ώρες θα ξεκινήσει.

O Τι Τζέι Σορτς καταρρίπτει τον... μύθο: Τελικά το μέγεθος ΔΕΝ μετράει και υπάρχει λόγος που φοράει το «μηδέν»
EUROLEAGUE

10:45 - 26.10.2024

O Τι Τζέι Σορτς καταρρίπτει τον... μύθο: Τελικά το μέγεθος ΔΕΝ μετράει και υπάρχει λόγος που φοράει το «μηδέν»

Αν ένα μεγάλο πλοίο θεωρείται πιο στιβαρό από ένα μικρότερο σε μέγεθος, υπάρχει το παράδειγμα του βυθισμένου Τιτανικού για να διαψεύσει την θεώρηση κι αν ένας ψηλόσωμος γκαρντ υπολογίζεται πως υπερτερεί έναντι ενός κοντύτερου, τότε έρχεται ο μικροκαμωμένος Τι Τζέι Σορτς της Παρί για να... κλείσει στόματα. Με τα 175 εκατοστά του κυριαρχεί στην rookie σεζόν του στην Euroleague και είναι ο MVP της 5ης αγωνιστικής.

Η Μιλάνο παίζει την Τρίτη (29/10) στη Βιτόρια με την Μπασκόνια και αμέσως επιστρέφει στη βάση της για το μεγάλο ντέρμπι της Ιταλίας, κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια, την Πέμπτη (31/10) για την έβδομη αγωνιστική της Euroleague.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η πρώτη διάγνωση για τον Σιλντς έχει να κάνει με ένα πρόβλημα στον προσαγωγό, που και σοβαρό να μην είναι, λόγω των συνεχόμενων αγώνων και της διπλής υποχρέωσης δεν αποκλείεται να του στοιχίσει συμμετοχές. Η Μιλάνο και φέτος έχει ξεκινήσει απογοητευτικά την πορεία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχασε (από την Ζαλγκίρις) ακόμα και όταν νικούσε με 27 πόντους διαφορά και σε πέντε αγώνες έχει μόνο μία νίκη. Το ίδιο και η Βίρτους Μπολόνια.