Οι Μπακς θέλουν να βάλουν ένα... πολυεργαλείο δίπλα στον Αντετοκούνμπο: Ο Μπρους Μπράουν είναι ο στόχος τους! (vids)
i

© Imago

Οι Μπακς θέλουν να βάλουν ένα... πολυεργαλείο δίπλα στον Αντετοκούνμπο: Ο Μπρους Μπράουν είναι ο στόχος τους! (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 17:07 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:14 - 03.07.2024

Στο Μιλγουόκι δεν υπάρχει ευχέρεια στο salary cap για να υπογράψουν με έναν ποιοτικό ελεύθερο παίκτη κι έτσι οι Μπακς προσπαθούν να ενισχύσουν την δυναμική που προσφέρουν οι Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ μέσω ανταλλαγής. Ο all-around περιφερειακός Μπρους Μπράουν είναι διαθέσιμος για ανταλλαγή από τους Τορόντο Ράπτορς και τα Ελάφια προσπαθούν να δουν αν μπορούν να δελεάσουν την ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ.

Όταν ο Μπρους Μπράουν συμφώνησε για μονοετή επέκταση του συμβολαίου του με τους Ράπτορς, αυτό δεν σήμαινε απαραίτητα πως υπολογίζεται ότι θα είναι κάτοικος Τορόντο και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο δυναμικός γκαρντ/φόργουορντ, πρωταθλητής με τους Ντένβερ Νάγκετς το 2023, είναι ένας από τους κορυφαίους περιφερειακούς αμυντικούς του ΝΒΑ και ένας παίκτης που στο Μιλγουόκι πιστεύουν πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Πέρσι, τέτοια εποχή, υπέγραψε ένα «χρυσό» συμβόλαιο με τους Ιντιάνα Πέισερς (45 εκατομμύρια δολάρια για δύο χρόνια), στη μέση της σεζόν έγινε ανταλλαγή στους Ράπτορς και τώρα έχοντας άλλον έναν χρόνο συνεργασίας μπροστά του με την ομάδα του Καναδά, το πιθανότερο είναι πως θα γίνει ανταλλαγή και να μετακομίσει σε άλλες πολιτείες.

Έτσι, οι Μπακς εμφανίζονται στο προσκήνιο και από τη στιγμή που ρίχνουν στο τραπέζι τους Μπόμπι Πόρτις και Πατ Κόνατον, αυτό σημαίνει ότι έχουν όλα τα... χαρτιά που χρειάζονται για να πείσουν τους Πτερόσαυρους να πουν το «ναι!».

Βέβαια, αν αποχωριστούν τον Πόρτις μετά θα ξεμείνουν με έναν σέντερ, τον 36χρονο Μπρουκ Λόπεζ, αλλά φαίνεται πως προτιμούν τον Μπράουν όσο κανέναν άλλον και θα θυσίαζαν ευχαρίστως τον Πόρτις γι' αυτόν.

O 28χρονος Μπρους Μπράουν, ο οποίος παίζει στο NBA από το 2018, τη χρονιά που οι Ντένβερ Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς κατέκτησαν την κορυφή (2023) είχε κομβικό ρόλο στην πορεία αυτή. Η προσφορά του ήταν 11,5 πόντοι, 4,1 ριμπάουντ, 3,4 ασίστ, 1,1 κλέψιμο και γενικά από τότε εκτίναξε την... χρηματιστηριακή του αξία.

Οι Πέισερς του έδωσαν πολλά χρήματα, που δεν θα έβρισκε στους Νάγκετς, έπαιξε μαζί τους μισή σεζόν (12,1 πόντοι, 4,7 ριμπάουντ, 3 ασίστ), αλλά τον έδωσαν στους Ράπτορς για το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 και τώρα οι Μπακς θέλουν να τον αποκτήσουν.