«Τρέλα» με τον φίλαθλο των Μπακς που ευστόχησε από το κέντρο και εισέπραξε 10.000 δολάρια (vid)

«Τρέλα» με τον φίλαθλο των Μπακς που ευστόχησε από το κέντρο και εισέπραξε 10.000 δολάρια (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:26 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 14.08.2024

Στο ημίχρονο του αγώνα των Μπακς με τους Ουόριορς, ο φίλαθλος του Μιλγουόκι που κληρώθηκε να σουτάρει από το κέντρο με έπαθλο 10.000 δολάρια, εμφανίστηκε με αυτοπεποίθηση. Και τελικά ήταν εύστοχος και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ημιχρόνου πριν επιστρέψουν ο Αντετοκούνμπο και οι παρέα του για να νικήσουν το Γκόλντεν Στέιτ.

Υπάρχουν αστέρια στο ΝΒΑ που αμείβονται πλουσιοπάροχα για να βάζουν τρίποντα. Ένα χάρισμα που τους προσφέρει οκταψήφιους αριθμούς ετησίως στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Το πραγματικό... άστρο όμως, το είχε φωτεινό πάνω από το κεφάλι του ο φίλαθλος των Μιλγουόκι Μπακς που κληρώθηκε να διαγωνιστεί στο ημίχρονο της νικηφόρας εν τέλει αναμέτρησης με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς

Πρόκειται για μία παραδοσιακή διαδικασία, ένα event που το έχουν καθιερώσει όλες οι ομάδες. Μόνο που συνήθως, ο «εκτελεστής» σημαδεύει στα... περιστέρια. Τις περισσότερες φορές η μπάλα δεν πλησιάζει καν τον στόχο. Αυτή τη φορά, στο κέντρο του γηπέδου βρέθηκε ένας φίλαθλος των Μπακς που εμπνεύστηκε προφανώς από τα μακρινά σουτ του Ντέιμιαν Λίλαρντ. Μόνο που ήταν η... δική του ώρα αυτή τη φορά. 

Αποστολή εξετελέσθη: Ο Κινέζος από την Φινλανδία που ταξίδεψε 9.000 χιλιόμετρα για να συναντήσει τον Μάρκανεν (vid)
NBA

09:39 - 14.01.2024

Αποστολή εξετελέσθη: Ο Κινέζος από την Φινλανδία που ταξίδεψε 9.000 χιλιόμετρα για να συναντήσει τον Μάρκανεν (vid)

Ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα. Ο Λιλ, γεννημένος στην Κίνα, μεγαλωμένο στην Φινλανδία και οπαδών των Τζαζ, ταξίδεψε από την Σκανδιναβία στο Σολτ Λέικ Σίτι για να δει τους Τζαζ να νικάνε τους Λέικερς και για να συναντήσει τον αγαπημένο του παίκτη: Τον Λάουρι Μάρκανεν.

Πήρε λίγη φόρα, έκανε δύο βήματα και πίσω από τη γραμμή του κέντρου εξαπέλυσε τη μπάλα, που διέγραψε μία ιδανική τροχιά και κατέληξε στον προορισμό της. Διαπέρασε τη στεφάνη, «έκαψε» το διχτάκι και τώρα άρχισαν τα... πανηγύρια. Ο τυχερός και άξιος fan έσφιξε την γροθιά του, o Bango (το Ελάφι μασκότ του Μιλγουόκι) έπεσε με μανία πάνω του και τον αγκάλιασε. Και αμέσως με το που κόπασαν οι εξαλλοσύνες, ο φίλαθλος πήρε στα χέρια του την επιταγή των 10.000 δολαρίων που αντιστοιχούν στο εύστοχο σουτ του.