Επιστρέφει στο Μιλγουόκι ο κόουτς Χαμ - Οι Μπακς τον βάζουν στο πλευρό του Ντοκ Ρίβερς

Επιστρέφει στο Μιλγουόκι ο κόουτς Χαμ - Οι Μπακς τον βάζουν στο πλευρό του Ντοκ Ρίβερς

Γιώργος Γαβριλάκης 19:24 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:47 - 10.06.2024

Μετά από δύο χρόνια ως head coach των Λέικερς, ο Ντάρβιν Χαμ, επιστρέφει στο Μιλγουόκι που ανέδειξε τις προπονητικές του ικανότητες και θα είναι ο νέος άμεσος συνεργάτης του κόουτς Ντοκ Ρίβερς.

Κι ενώ οι Λος Άντζελες Λέικερς ακόμα δεν έχουν βρει το νέο τους προπονητή, ο τέως τους, Ντάρβιν Χαμ, ο οποίος απολύθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, βρήκε ήδη τη νέα του συνεργασία, που είναι η ίδια που είχε πριν μεταφερθεί στην Καλιφόρνια για λογαριασμό των Λιμνανθρώπων.

Οι Μιλγουόκι Μπακς, σύμφωνα με την αποκάλυψη του ESPN, τον έκαναν ξανά δικό τους και ο Χαμ επιστρέφει στην παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο (μετά από δύο χρόνια) και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ντοκ Ρίβερς. Στην πρώτη του θητεία στα Ελάφια ήταν βοηθός του Μάικ Μπουντενχόλζερ, ο οποίος πλέον είναι ο αγωνιστικός διαχειριστής των Φοίνιξ Σανς, αλλά τώρα ο επικεφαλής του πάγκου στο Μιλγουόκι είναι διαφορετικός. Οι απαιτήσεις όμως, είναι οι ίδιες και τα Ελάφια που έψαχναν έναν συνεργάτη του head coach τους, θέλησαν τελικά να εμπιστευτεί έναν... δικό τους άνθρωπο -που ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις.

Στα δύο χρόνια που ο Ντάρβιν Χαμ είχε τον έλεγχο των Λέικερς, κατέκτησε το πρώτο In-Season Tournament της ιστορίας, ενώ την πρώτη χρονιά οδήγησε το σύνολο στο οποίο ηγείται ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μέχρι τους τελικούς της Δύσης, ενώ φέτος αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο των Playoffs.

Η ομάδα από το Λ.Α. πάντως, έχει ως πρώτο στόχο για την αντικατάσταση του Χαμ, τον Νταν Χάρλι του Πανεπιστημίου του Κονέντικατ και μάλιστα οι συζητήσεις τους βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Αν τα... βρουν τότε από το NCAA ο Χάρλι θα δοκιμαστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ενώ σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δεν τα βρουν τότε θα επανέλθει στο προσκήνιο δυναμικά το όνομα του Τζέι Τζέι Ρέντικ, αλλά και των Τζέιμς Μπορέγκο και Σαμ Κασέλ.