Το απόλυτο μπασκετικό έπος: Το φινάλε-θρίλερ στο Μπακς-Κινγκς και η τριποντάρα του Λίλαρντ στην εκπνοή (vid)
i

@Photo by John Fisher/Getty Images

Το απόλυτο μπασκετικό έπος: Το φινάλε-θρίλερ στο Μπακς-Κινγκς και η τριποντάρα του Λίλαρντ στην εκπνοή (vid)

Χρήστος Τσάλτας 08:10 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 14.08.2024

Ασύλληπτο παιχνίδι στο Μιλγουόκι, με τους Μπακς να φτάνουν σε σπουδαία νίκη, έπειτα από μια αναμέτρηση που οδηγήθηκε στην παράταση και έφερε την υπογραφή του Ντάμιαν Λίλαρντ, που «μίλησε» με τρίποντο στην εκπνοή.

Η αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν, με την ομάδα του Άντριαν Γκρίφιν να στέκεται όρθια στο φινάλε, φτάνοντας σε σπουδαία νίκη με 143-142.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια, με το φινάλε να σπάει καρδιές. Διότι στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας οι Μπακς είδαν τον Ντε'Ααρον Φοξ να σκοράρει και να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί παρά το προβάδισμα των «βασιλιάδων» μίλησε η προσωπικότητα της ομάδας του Ουισκόνσιν και πιο συγκεκριμένα ο Ντάμιαν Λίλαρντ.

Ο Dame με μεγάλο τρίποντο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, κάνοντας άπαντες στο Fiserv Forum να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά!

Δείτε το επικό φινάλε στο παιχνίδι του Fiserv Forum και πώς ο Ντάμιαν Λίλαρντ «υπέγραψε» τη νίκη της ομάδας του απέναντι στους Σακραμέντο Κινγκς.