Μίλωνας: Στην Basket League ή στη National League 1 τη νέα σεζόν

Μίλων

Μίλωνας: Στην Basket League ή στη National League 1 τη νέα σεζόν

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:42 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 05.06.2024

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να αγωνίζεται στην Elite League ο Μίλωνας τη νέα σεζόν. Οι κινήσεις της ομάδας της Νέας Σμύρνης και τα δύο ενδεχόμενα για το μέλλον της!

Στο πρωτάθλημα της Basket League ή στη Β' εθνική (National League 1) θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Μίλωνας, αφού η συνάντηση του προέδρου του με την ΕΟΚ δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα.

Οι δύο πλευρές βρέθηκαν προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να πάρει παράταση η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής της ομάδας στην Elite League, πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή από την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Ετσι, μέχρι τις 30 Ιουνίου ο Μίλωνας θα πρέπει να καταθέσει τον φάκελό του στην Basket League και μετά να ξεκινήσουν οι ενέργειες για την εγγυητική. Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα γίνει Γενική Συνέλευση στην ομάδα για να συμφωνήσουν για τη σύσταση της ΚΑΕ.

Σε άλλα νέα, αντιπροσωπεία του ΕΣΑΚΕ βρέθηκε στο ιστορικό γήπεδο της ομάδας και τόνισε στους διοικούντες τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως έδρα στην επαγγελματική κατηγορία. Ωστόσο δύσκολα θα δηλωθεί αυτή ως έδρα και πλέον οι άνθρωποι του Μίλωνα βρίσκονται σε αναζήτηση γηπέδου, με επικρατέστερο να είναι το «Σοφία Μπεφόν».