Ο Μίλωνας συζητάει με τον Γιατρά, θέλει GM τον Ελληνιάδη
i

©InTime

Ο Μίλωνας συζητάει με τον Γιατρά, θέλει GM τον Ελληνιάδη

Γιάννης Πάλλας 20:07 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:08 - 03.06.2024

Τον Μάκη Γιατρά σκέφτονται ως λύση για την άκρη του πάγκου στον Μίλωνα, ενώ ο Σταύρος Ελληνιάδης είναι κοντά σε συμφωνία έχοντας τον ρόλο του τζένεραλ μάνατζερ

Με τον Μάκη Γιατρά θα συνομιλήσουν στον Μίλωνα, όσον αφορά τη θέση του προπονητή σύμφωνα με πληροφορίες. Ο έμπειρος τεχνικός που έχει εργαστεί στον Προμηθέα θεωρείται μια καλή επιλογή για την άκρη του πάγκου της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Ο επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής του Μίλωνα Δημήτρης Αγγελόπουλος ήθελε τον Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά φαίνεται πως δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο να υλοποιηθεί, γι’ αυτό και στράφηκε στην περίπτωση του Μάκη Γιατρά. Ο έμπειρος προπονητής μετά τον Προμηθέα έμεινε εκτός και πλέον δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.

Παράλληλα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα προχωρήσει στη στελέχωση της και προς αυτή την κατεύθυνση αναμένεται να έρθει σε συμφωνία με τον Σταύρο Ελληνιάδη, ο οποίος θα έχει ρόλο τζένεραλ μάνατζερ. Πρόσφατα αποχώρησε από τη Μύκονο και είναι έτοιμος να σηκώσει τα μανίκια για να βοηθήσει τον Μίλωνα στην επιστροφή του στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, θα προχωρήσουν στις κινήσεις ενίσχυσης αφού πρώτα κλείσουν το θέμα του προπονητή.