Ο Μιλουτίνοφ επέστρεψε: Πέρασε στο παρκέ κόντρα στην Καρδίτσα για τη Stoiximan GBL

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

© InTime

Ο Μιλουτίνοφ επέστρεψε: Πέρασε στο παρκέ κόντρα στην Καρδίτσα για τη Stoiximan GBL

Παναγιώτης Ραμαντάνης 17:28 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 21.10.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, μιας και πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Καρδίτσα για το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση της Stoiximan GBL. Λίγες μέρες μετά την ήττα από την Αναντολού Εφές για τη Euroleague, οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στην Καρδίτσα για την 3η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες και το 3/3 στη διοργάνωση.

Εδώ και λίγες μέρες, ολ Γιώργος Μπαρτζώκας είναι στην ευχάριστη θέση να έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ είχε να αγωνιστεί από το Final Four του Βερολίνου και το παιχνίδι της τρίτης θέσης, όπου ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Φενέρμπαχτσε. Η απουσία του Φαλ ήταν κομβική και με το... καλημέρα στην επιστροφή του, έδειξε το πόσο σημαντικός είναι.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την προετοιμασία του χωρίς τους δύο βασικούς του σέντερ, μιας και εκτός από τον Φαλ, είχε τραυματιστεί σε μία προπόνηση ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Πλέον στο λιμάνι έχουν λόγο να χαμογελάνε, μιας και επέστρεψε ο Σέρβος. Ο Μιλουτίνοφ πέρασε στο παρκέ κόντρα στην Καρδίτσα για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Σέρβος σέντερ, ήταν στο φιλικό κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη βραδιά προς τιμή του Γιώργου Πρίντεζη, όπου αποσύρθηκε και η φανέλα του. Τελευταίο επίσημο παιχνίδι που αγωνίστηκε ο «Μίλου» με τη φανέλα της ομάδας, ήταν στον πέμπτο τελικό της Stoiximan GBL κόντρα στον Παναθηναϊκό Aktor.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει και πάλι στη διάθεσή του, όλους του τους σέντερ. Στη σειρά ιεραρχίας πρώτοι είναι οι Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ ακολουθεί ο Μόουζες Ράιτ.

Προφανώς υπάρχει και ο Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος στην αρχή της σεζόν είχε δώσει σημαντικές βοήθειες, ωστόσο από την επιστροφή του Φαλ και μετά, δεν έχει δείξει το ίδιο πρόσωπο. Μάλιστα με την εικόνα του κόντρα στην Εφές όταν πέρασε στο παρκέ, προβλημάτισε πολύ, μιας και έμοιαζε «αδιάφορος».

Μάλιστα ο Πετρούσεφ έμεινε εκτός από τη λίστα της Stoiximan GBL, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να παίρνει τη θέση του.