Τα ματς που θα δώσει στην Euroleague ο Ολυμπιακός χωρίς τον Μιλουτίνοφ

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

©Intime

Τα ματς που θα δώσει στην Euroleague ο Ολυμπιακός χωρίς τον Μιλουτίνοφ

Νίκος Καλαμπάκας 16:58 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός χάνει για δυόμιση μήνες τον Μιλουτίνοφ σε ένα διάστημα που η ομάδα του Πειραιά θα δώσει κομβικά ματς για τη συνέχειά της στην Euroleague. Διαβάστε στο Sportal σε ποιους αγώνες δεν θα έχει η ομάδα τον Σέρβο σέντερ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε... σοκ μετά τα νέα του τραυματισμού του Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος στο ΟΑΚΑ και την ήττα των Πειραιωτών από τον Παναθηναϊκό τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δυόμιση μήνες. Η πρώτη διάγνωση ήταν «βαρύ διάστρεμμα», που τον άφηνε εκτός για 4 εβδομάδες, άρα και εκτός Final 8, όμως στην αξονική που έκανε σήμερα ο διεθνής άσος διαπιστώθηκε πως υπέστη κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού, κάνοντας ακόμα πιο μεγάλη την ατυχία στις τάξεις των Πειραιωτών, που στερούνται τελικά για περισσότερο χρόνο τον Σέρβο σέντερ τους.

Σε αυτό το διάστημα οι περσινοί φιναλίστ της Euroleague καλούνται να δώσουν σημαντικούς αγώνες. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς θα καθορίσουν το μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση αφού είναι κόντρα σε αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους και τις ίδιες βλέψεις με την ελληνική ομάδα. 

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την αγορά για ψηλό
EUROLEAGUE

10:26 - 23.01.2024

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την αγορά για ψηλό

Ο Ολυμπιακός, μετά την τεράστια ατυχία με τον τραυματισμό του Μιλουτίνοφ, εξετάζει τα δεδομένα του, προκειμένου να αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις του, με την αγορά να είναι κάτι που δεν αποκλείουν οι Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν χάνει όλη του τη φετινή δύναμη, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός αγώνων θα είναι και ο Φαλ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, γεγονός που σημαίνει ότι ο μόνος διαθέσιμος παίκτης που μπορεί να παίξει τη θέση «5» αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι ο Πετρούσεφ, αφού ο Τανούλης είναι ακόμα άπειρος και ο Σίκμα αγωνίζεται ως σέντερ μόνο και μόνο επειδή υπάρχει ανάγκη.

Η ομάδα του Πειραιά κινείται ήδη στην αγορά προκειμένου να εξετάσει όλες τις διαθέσιμες λύσεις που υπάρχουν προκειμένου να καλύψει το κενό που αφήνει ο πανύψηλος Σέρβος, ο οποίος μπαίνει στα πιτς στο πιο κακό χρονικά σημείο της σεζόν.

Αυτό σημαίνει ότι στους επόμενους δέκα αγώνες στα ευρωπαϊκά παρκέ, ο Μιλουτίνοφ θα αρκεστεί σε ρόλο θεατή και ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του σε ματς που «καίνε».

Αναλυτικά τα παιχνίδια που θα απουσιάσει σίγουρα ο Μιλουτίνοφ:

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός

Ολυμπιακός - Άλμπα

Μπάγερν - Ολυμπιακός,

Βαλένθια - Ολυμπιακός,

Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός

Ολυμπιακός - Βίρτους

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Εφές - Ολυμπιακός

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν

Παρτίζαν - Ολυμπιακός