Με ερυθρόλευκη φανέλα στο ΣΕΦ, παρακολουθεί το ντέρμπι ο Μιλτιάδης Μαρινάκης (gallery)

Με ερυθρόλευκη φανέλα στο ΣΕΦ, παρακολουθεί το ντέρμπι ο Μιλτιάδης Μαρινάκης (gallery)

Sportal newsroom 22:16 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 20.06.2024

Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, γιος του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, επισκέφθηκε το ΣΕΦ για τον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό και φορώντας της εμφάνιση των μπασκετικών «ερυθρολεύκων».

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (7/6) ο Μιλτιάδης Μαρινάκης και μάλιστα φορούσε την ερυθρόλευκη εμφάνιση της αγαπημένης του ομάδας.

Ο 25χρονος γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη, του ισχυρού άνδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, πήρε θέση στο γήπεδο δίπλα σε γνωστούς και φίλους, ώστε να παρακολουθήσει τον δεύτερο τελικό της Stoiximan Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τελευταία, ο νεαρός επιχειρηματίας, που έχει αναλάβει σημαντικές θέσεις στις οικογενειακές επιχειρήσεις και κυρίως στην Capital Maritime & Trading Corporation -μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρίες στην Ελλάδα- έχει πανηγυρίσει πολλές φορές για λογαριασμό των Πειραιωτών. Στην κατάκτηση του Conference League ήταν εκεί... ενώ τώρα υποστηρίζει ενεργά και την προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα στην κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος απέναντι στον «αιώνιο αντίπαλο».

🔴Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός post game LIVE από το ΣΕΦ για το Game 2 των τελικών

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!