Διαδικτυακή «επίθεση» στον Ραντούλιτσα για το σχόλιό του για το Κόσοβο

Μίροσλαβ Ραντούλιτσα

Διαδικτυακή «επίθεση» στον Ραντούλιτσα για το σχόλιό του για το Κόσοβο

Sportal newsroom 17:36 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 14.08.2024

Ένα σχόλιο του Μίρο Ραντούλιτσα στο Ιnstagram ενόψει της αναμέτρησης του Αμαρουσίου με την Πέγια για την προκριματική φάση του FIBA Europe Cup, ήταν αρκετό για να δημιουργήσει ένταση ανάμεσα στον Σέρβο και τους Κοσοβάρους.

Ο Μίρο Ραντούλιτσα έγινε στόχος των Κοσοβάρων, λόγω ενός σχολίου του Σέρβου στο Instagram του Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, το Μαρούσι, το οποίο αντιμετωπίζει την Πέγια από το Κόσοβο για την προκριματική φάση του FIBA Europe Cup, παρουσίασε το ρόστερ του με μία δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Instagram, με τον Ραντούλιτσα να γράφει στα σχόλια πως «το Κόσοβο και η Μετόχια, είναι Σερβία».

Αυτό ήταν και το έναυσμα για την διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε ο Μίρο Ραντούλιτσα, με τους Κοσσοβάρους να δείχνουν την αντίδρασή τους στο σχόλιο του Σέρβου σέντερ.

«Το Κόσοβο είναι Αλβανία και θα το δεις όταν έρθεις» έγραψε κάποιος, «ούτε στα όνειρά σου» έγραψε κάποιος άλλος.

Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος αγώνας του Αμαρουσίου με την ομάδα του Κοσόβου θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά και ο δεύτερος θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου στην Karagaq Sports Hall της Πέγια. 

Το σχετικό σχόλιο του Ραντούλιτσα και οι απαντήσεις των Κοσοβάρων: 

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Τι έκαναν Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ στους Ολυμπιακους Αγώνες με τη Σερβία

Τι έκαναν Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ στους Ολυμπιακους Αγώνες με τη Σερβία

Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παριστιού, με τους δύο ψηλούς του Ολυμπιακού να αποτελούν σημαντικά γρανάζια στη... μηχανή του Σβέτισλαβ Πέσιτς.