Παρέμεινε στο Μαρούσι ο Ραντούλιτσα

Μίροσλαβ Ραντούλιτσα

Παρέμεινε στο Μαρούσι ο Ραντούλιτσα

Νίκος Καλαμπάκας 17:15 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 26.07.2024

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα θα συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο στο Μαρούσι. Η ομάδα των βορείων προαστείων ανακοίνωσε την παραμονή του, επισημαίνοντας ότι αυτή αποφασίστηκε με «συνοπτικές διαδικασίες».

Στο Μαρούσι θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα αφού η ομάδα των βορείων προαστείων ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Σέρβος σέντερ ο οποίος θα φορέσει για δεύτερη σεζόν την κίτρινη φανέλα, θα είναι η τελευταία κίνηση της ομάδας η οποία αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι επεκτάθηκε το συμβόλαιο του Ραντούλιτσα με «συνοπτικές διαδικασίες».

«Το Μαρούσι ανακοινώνει ότι με την παραμονή του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ολοκληρώνει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Με συνοπτικές διαδικασίες επεκτάθηκε το συμβόλαιο του Σέρβου σέντερ, ο οποίος είχε τεράστια συνεισφορά στην πορεία της ομάδας μας στην χρονιά της επιστροφής της στην Stoiximan Basket League.

Πέρα από τις αναμφισβήτητες αγωνιστικές ικανότητες και επιδόσεις του, ο “Μίρο” δέθηκε με όλο τον οργανισμό.

Ένιωσε την ζεστασιά με την οποία τον αντιμετώπισαν η διοίκηση, οι προπονητές οι συμπαίκτες και κυρίως ο κόσμος που έκανε πολύ γρήγορα το όνομά του, σύνθημα».

Πέρυσι σε 25 συμμετοχές στην Basket League ο Σέρβος είχε μέσο όρο 14.4 πόντους και ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας.