Αποθέωση του Μίροτιτς για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Νίκολα Μίροτιτς - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Αποθέωση του Μίροτιτς για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ο Νίκολα Μίροτιτς αποθέωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για της μεταγραφές που έχουν κάνει.

Η αποχώρηση του Νίκολα Μίροτιτς το περασμένο καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα, είχε μετατραπεί σε... σήριαλ για το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Το όνομα του είχε ακουστεί για τις δύο ελληνικές ομάδες της Euroleague, αλλά και αρκετές ακόμη, με το ίδιο να καταλήγει στην Ολίμπια Μιλάνο. Στην πρώτη του σεζόν ως κάτοικος Ιταλίας, έκανε τη διαφορά στην ομάδα του, αλλά το Μιλάνο δεν μπόρεσε να μπει στα play offs.

Μιλώντας στο «realolimpiamilano.com», ο Μαυροβούνιος αποθέωσε τους ιδιοκτήτες των ομάδων που επενδύουν και έφερε ως χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα στάθηκε και στο γεγονός ότι η Ολίμπια Μιλάνο, είναι μία ομάδα που θα πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα.

Ο Μίροτιτς είπε: «Μου αρέσει ότι οι ιδιοκτήτες των ομάδων της EuroLeague έκαναν επενδύσεις. Κοιτάξτε τον Παναθηναϊκό, κατέκτησε την EuroLeague. Συνήθως οι ομάδες κρατάνε τον κορμό τους, δεν παίρνουν πολλούς νέους παίκτες, αλλά αυτοί πήραν τρεις σούπερ σταρ. Οπότε θέλουν να κατακτήσουν ξανά το τρόπαιο. Ο Ολυμπιακός, η Ρεάλ, όλοι. Τώρα είναι πιο ενθουσιασμένοι. Θέλουν να πάνε στο Final Four».

Όσο για την Ολίμπια Μιλάνο: «Όταν σκέφτομαι την Αρμάνι, όταν σκέφτομαι ότι δεν μπήκαμε στα playoffs, με στεναχωρεί επειδή ήταν η πρώτη φορά στην ζωή μου που δεν τα κατάφερα. Ήταν στενάχωρο. Νομίζω ότι η Αρμάνι πρέπει να είναι ομάδα επιπέδου playoffs. Πρέπει να βρεθεί στις πρώτες έξι θέσεις, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!