Μίροτιτς: «Η Μπαρτσελόνα δεν έχει μιλήσει για μείωση αποδοχών»

Νίκολα Μίροτιτς

i

Liga Endesa / Twitter

Μίροτιτς: «Η Μπαρτσελόνα δεν έχει μιλήσει για μείωση αποδοχών»

Νίκος Καλαμπάκας 20:31 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 14.08.2024

Θέση για τα όσα ακούγονται για τη συνέχεια της καριέρας του πήρε ο Νίκολα Μίροτιτς, μιλώντας στην καταλανική "Mundo Deportivo".

Θέση για τα δημοσιεύματα που αφορούν το πρόσωπό του πήρε ο Νίκολα Μίροτιτς. Ο Μαυροβούνιος με το ισπανικό διαβατήριο μίλησε για πρώτη φορά, ξεκαθαρίζοντας ότι όσα ακούγονται για μείωση αποδοχών που του προτάθηκε, δεν ευσταθούν.

Ο Μίροτιτς μίλησε στη Mundo Deportivo, επισημαίνοντας ότι τη νέα σεζόν θα βρεθεί σε νέα ομάδα, χωρίς πάντως να κατονομάσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα δεν μου έδωσαν κάποια εξήγηση. Θα ήθελα κάποιους να μου μεταφέρει τα νέα με έναν πιο επίσημο τρόπο, ίσως και από άλλους ανθρώπους, που κατέχουν σημαντικές θέσεις στην ομάδα. Νομίζω ότι αυτό θα ήταν το σωστό, όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι σημαντικό.

Ο ατζέντης μου έχει ήδη καθίσει μαζί τους και ρώτησε αν το θέμα είναι οικονομικό και να δουν αν μπορεί να γίνει κάτι. Δεν μου έχει μιλήσει ποτέ ο σύλλογος για πιθανή μείωση», είπε ο πάουερ φόργουορντ της Μπάρτσα.

Μίνι επεισόδιο ανάμεσα στον ΜακΚίσικ και οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:12 - 15.06.2023

Μίνι επεισόδιο ανάμεσα στον ΜακΚίσικ και οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είχε μια στιγμή έντασης με την εξέδρα των οργανωμένων όταν βρέθηκε κοντά στον πάγκο της ομάδας του, αλλά η «φωτιά» έσβησε γρήγορα με τον Αμερικανό να απομακρύνεται από το σημείο.

Ο Νίκολα Μίροτιτς θα έχει την ευκαιρία να αλλάξει μπασκετική στέγη τη νέα σεζόν. Ήδη οι Μονακό και Αρμάνι τον έχουν προσεγγίσει προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αφού είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της λίγκας και μπορεί να αλλάξει επίπεδο κάθε ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορούν σενάρια ότι η Μπαρτσελόνα έχει προτείνει μείωση αποδοχών που αγγίζει παραπάνω από το 50% των χρημάτων που λαμβάνει ο σούπερ σταρ των Καταλανών τώρα. Ο Μίροτιτς έχει συμβόλαιο 11 εκατομμυρίων, με την Μπαρτσελόνα να θέλει να τον κρατήσει με 5. Κάτι που φυσικά δεν θα δεχόταν ο ίδιος, αφού Μονακό και Αρμάνι φέρονται να είναι διατεθειμένες να καλύψουν τα «θέλω» του.