Στην Ελλάδα ο Ραζνάτοβιτς
i

© Imago

Στην Ελλάδα ο Ραζνάτοβιτς

Sportal newsroom 21:04 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:10 - 06.07.2024

Ο ατζέντης Μίσκο Ραζνάτοβιτς βρίσκεται στην Ελλάδα. Τι σημαίνει η παρουσία του.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Ο Σέρβος ατζέντης παρακολούθησε διά ζώσης τον αγώνα της Εθνικής μπάσκετ με τη Σλοβενία για τα ημιτελικά του Προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ.

Είναι πιθανό, μάλιστα, να δει από κοντά και τον τελικό του φαληρικού σταδίου την Κυριακή. Μην ξεχνάμε ότι ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς είναι ο εκπρόσωπος του Βασίλη Σπανούλη.

Ωστόσο, η παρουσία του Σέρβου ατζέντη δεν αποκλείεται να συνδέεται και με μεταγραφικές υποθέσεις. Η παρουσία του είναι ικανή να φουντώσει τις φήμες για πιθανή μεταγραφή παίκτη. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς είναι εκπρόσωπος του Ντάριο Σάριτς, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός.

Ο Κροάτης βρίσκεται στην Ελλάδα στην Ελλάδα για το Προολυμπιακό Τουρνουά, έχει μείνει ελεύθερος από τους Ουόριορς και εξετάζεται σοβαρά από την ομάδα του Εργκίν. Ο ύψους 2.08μ. φόργουορντ ξεκινάει από το «4», αλλά παίζει και στο «5», έχει το σουτ και πέρυσι σε 64 παιχνίδια με την ομάδα του Στεφ Κάρι είχε 8 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ με 37,6% στο τρίποντο.

Ο Ραζνάτοβιτς αποκάλυψε το μήνυμα που έστειλε στον Γιαννακόπουλο για τον Αταμάν

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό, ο γνωστός μάνατζερ Μίσκο Ραζνάτοβιτς, αποκάλυψε πώς ξεκίνησαν οι συζητήσεις του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με την πλευρά του Τούρκου προπονητή.

Στις 8 Μαρτίου, ο Σέρβος ατζέντης έστειλε μήνυμα στον ισχυρό άνδρα του τριφυυλλιού. Σε αυτό τόνιζε ότι εφόσον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσιζε να κάνει κάτι μεγάλο το καλοκαίρι, θα έπρεπε να εξετάσει την περίπτωση του Εργκίν Αταμάν.

Ο Ραζνάτοβιτς αναφέρει ότι θεωρούσε πως είναι καλύτερη περίπτωση ο Αταμάν από κάποιον Ισπανό προπονητή (τότε ακουγόταν έντονα το όνομα του Πάμπλο Λάσο).

«Θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα. Απλά να ξέρεις ότι αν ενδιαφέρεσαι, δεν είναι απίθανο να συμβεί. Τα λέμε μετά τα playoffs της Euroleague», γράφει ο γνωστός ατζέντης για να πάρει την απάντηση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ:

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Γεια σου. Ο Αταμάν είναι το αγαπημένο μου πρόσωπο σε όλη την Euroleague. Ενδιαφέρομαι πολύ. Θα σου τηλεφωνήσω σύντομα». Οι δύο πλευρές τελικά έδωσαν τα χέρια και ο Τούρκος προπονητής οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση της Euroleague και του ελληνικού πρωταθλήματος.