Μήτογλου: «Προετοιμασμένοι και έτοιμοι κόντρα στη Μονακό, ξέρουμε ποιος είναι ο Τζέιμς» (vid)

Ντίνος Μήτογλου

Μήτογλου: «Προετοιμασμένοι και έτοιμοι κόντρα στη Μονακό, ξέρουμε ποιος είναι ο Τζέιμς» (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 17:41 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 14.08.2024

Ο Ντίνος Μήτογλου δεν έβαλε στην εξίσωση τον παράγοντα κούραση, ενόψει του αγώνα με την Μονακό, τονίζοντας πως άπαντες θα παρουσιαστούν προετοιμασμένοι και έτοιμοι στο κλειστό του ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (11/01).

Η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague ολοκληρώνεται με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Το «τριφύλλι» υποδέχεται την Μονακό και θέλει να κάνει ο,τι και στο Μόντε Κάρλο, φτάνοντας σε ακόμα μια μεγάλη νίκη. Αυτό τόνισε και ο Ντίνος Μήτογλου, που επεσήμανε πως άπαντες είναι προετοιμασμένοι για το παιχνίδι αυτό, δίνοντας τον τόνο ενόψει του αγώνα της 21ης αγωνιστικής.

Όσα είπε ο Ντίνος Μήτογλου:

Για το σερί νικών και την ψυχολογία της ομάδας: «Πρέπει να εμπιστευτούμε το πλάνο μας, να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και τον κόσμο μας που μας δίνει τόσο πολύ ώθηση. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μονακό έρχεται ξέροντας τι νίκη έχουμε πάρει εκεί. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Είναι πολύ αθλητική ομάδα με βάθος στο ρόστερ και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για την ενέργεια: «Το καινούργιο πρόγραμμα της Ευρωλίγκα είναι αυτό. Προχωράμε με αυτό το πρόγραμμα. Δεν είμαστε μόνοι. Όλες οι ομάδες είχαν παιχνίδι. Η Μονακό θα ταξιδέψει σήμερα, εμείς κάναμε προπόνηση. Όσο χρόνος ξεκούρασης μας μένει θα τον εκμεταλλευτούμε».

Για την βαθμολογία και τα εντός έδρας παιχνίδια: «Κάθε παιχνίδι δεν είναι εύκολο και διαφορετικό. Πόσα παιχνίδια έχουν σκαμπανεβάσματα και πόσα παιχνίδια έχουν κριθεί στον πόντο. Στην έδρα μας θέλουμε να παίρνουμε κάθε παιχνίδι και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πάμε για τη νίκη».

Για το πλάνο του Παναθηναϊκού: «Η Μονακό και στους γκαρντ και στους ψηλούς έχει ποιότητα. Όλοι ξέρουμε τον Μάικ, είναι ο ηγέτης, είναι πάρα πολύ επικίνδυνος. Το πλάνο αναφέρει να σταματήσουμε αυτόν και σίγουρα να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Η Μονακό παίζει δυνατά και physical».

Για τον κόσμο: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και χαιρόμαστε που ο κόσμος έρχεται και το απολαμβάνει. Πάμε να χτίσουμε κάτι διαφορετικό και αυτό μας αρέσει πάρα πολύ. Χαιρόμαστε που τα συνδυάζουμε με τα αποτελέσματα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τετάρτης