Μήτογλου στο Sportal: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος - Θα είμαι στην προετοιμασία της Εθνικής»

Μήτογλου στο Sportal: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος - Θα είμαι στην προετοιμασία της Εθνικής»

Sportal newsroom 01:33 - 15.06.2024 / Ανανεώθηκε: 01:33 - 15.06.2024

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, δήλωσε περήφανος για τους συμπαίκτες του και είπε ότι θα είναι κανονικά στην προετοιμασία της Εθνική ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League. Το τριφύλλι επικράτησε 87-82 του Ολυμπιακού και επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν από τους καθοριστικούς παράγοντες του αγώνα. Ο Έλληνας φόργουορντ ευστόχησε σε δύο ελεύθερες βολές στο φινάλε του αγώνα και διαμόρφωσε το 83-80 έντεκα δεύτερα πριν το τέλος. Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά το φινάλε του πέμπτου τελικού.

«Ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ασφυκτικό θα έλεγα. Ο Ολυμπιακός δεν τα παράτησε ποτέ, μία εξαιρετική ομάδα. Καταφέραμε βγάλαμε πυγμή, αντέξαμε στην πίεση. Ήμασταν εκεί στις λεπτομέρειες. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για όλους τους συμπαίκτες μου και όλο το σταφ της ομάδας. Κάναμε εξαιρετική δουλειά. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο μας», είπε αρχικά ο Ντίνος Μήτογλου στην κάμερα του Sportal.

Για τις δύο βολές στο τέλος του αγώνα, ο Έλληνας φόργουορντ σημείωσε: «Είπα ότι θα της βάλω. Δεν πέρασε καν από το μυαλό μου ότι θα τις χάσω»

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για όλους. Ο Κώστας έκανε εξαιρετική δουλειά γιατί είχε ένα επιπλέον βάρος, ο Ιωάννης είχε μία δύσκολη περίοδο στην αρχή. Ξέρεις για ποιον άλλον χάρηκα; Για τον Τζέριαν (σ.σ Γκραντ). Τον Τζέριαν τον ξέρω και από την Αρμάνι. Ένας παίκτης πολύ καλός και πολυδιάστατος», απάντησε ο Μήτογλου σε ερώτηση για το αν χάρηκε ιδιαίτερα για κάποιον συμπαίκτη του.

Ο Ντίνος Μήτογλου σχολίασε και την κίνηση του Κώστα Σλούκα να σηκώσει το πρωτάθλημα μαζί με τον ίδιο και τον Ιωάννη Παπαπέτρου. «Τον ευχαριστώ για αυτήν την κίνησή του. Μας το είχε πει και στα αποδυτήρια ότι θα το κάνει Τιμάει τις παλιές εποχές, καλές ή κακές που εγώ και ο Ιωάννης ήμασταν μαζί. Εξαιρετική κίνηση από τον Κώστα», σχολίασε ο Ντίνος Μήτογλου.

«Θα πάρω κάποιες μέρες ρεπό, εγώ προσωπικά. Θα είμαι κανονικά στην προετοιμασία της Εθνικής», κατέληξε ο Έλληνας φόργουοντ.

Ραψωδία Σλούκα (29π.) και Πρωταθλητής Ελλάδας ο Παναθηναϊκός στο ασύλληπτο Game 5 των τελικών!