Μίτσιτς: «Ο Αταμάν έχει κάνει απίστευτη δουλειά τα τελευταία 4-5 χρόνια – Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει άλλη μια Euroleague»

Βασίλιε Μίτσιτς

i

@Intime

Μίτσιτς: «Ο Αταμάν έχει κάνει απίστευτη δουλειά τα τελευταία 4-5 χρόνια – Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει άλλη μια Euroleague»

Sportal newsroom 23:28 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:28 - 04.06.2024

O Bασίλιε Μίτσιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Εργκίν Αταμάν, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Έφες και τόνισε ότι θα ήθελε να δει τον Παναθηναϊκό να κατακτά ακόμη μια Euroleague.

Ο Βάσα Μίτσιτς και ο Εργκίν Αταμάν έχουν συνεργαστεί στην Έφες και μαζί έχουν κατακτήσει την Euroleague το 2021 και το 2022. Έτσι, ο γκαρντ των Σάρλοτ Χόρνετς πλέον, είναι λογικό να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην προπονητή του, με τον οποίο έφτασε δύο φορές στην κορυφή της Ευρώπης.

Σε δηλώσεις του ο Βασίλιε Μίτσιτς αποθέωσε τον Εργκιν Αταμάν, αναφέροντας πως έχει κάνει απίστευτη δουλειά τα τελευταία 4-5 χρόνια, ενώ ευχήθηκε στον Παναθηναϊκό να κατακτήσει ακόμη μια Euroleague μετά από τον θρίαμβο του Βερολίνου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλιε Μίτσιτς:

Για τον Παναθηναϊκό: «Νέα ομάδα, νέα προσπάθεια από την αρχή και απλώς πιο έμπειροι παίκτες».

Για τις ομοιότητες με την πρώτη χρονιά στην Εφές: «Νομίζω ότι αυτό έφερε την επιτυχία τους στον τελευταίο αγώνα, τον οποίο είχαμε χάσει απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στην πρώτη μας σεζόν. Αλλά σίγουρα πολλές ομοιότητες και καλά παραδείγματα για το τι σημαίνει ο προπονητής και η έννοια της εμπιστοσύνης που μπορούν να έχουν οι παίκτες με τους προπονητές».

Για το αν ο Αταμάν μπορεί να πάρει και τη νέα σεζόν τη Euroleague: «Με τον Αταμάν ποτέ δεν ξέρεις γιατί έχει μεγάλο κίνητρο να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Έχει κάνει απίστευτη δουλειά τα τελευταία 4-5 χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν από το κίνητρο των παικτών γιατί είναι αυτός που του αρέσει να τους εμπιστεύεται. Ελπίζω ότι αυτός ο τίτλος δεν θα τους εμποδίσει, όπως και εκείνον να κατακτήσουν ακόμα μία Euroleague».

 

Η κρυφή επιθυμία του Νίκολα Γιόκιτς: Θέλει μαζί του στους Νάγκετς τον Βασίλιε Μίτσιτς! (vid)
NBA

18:06 - 01.06.2024

Η κρυφή επιθυμία του Νίκολα Γιόκιτς: Θέλει μαζί του στους Νάγκετς τον Βασίλιε Μίτσιτς! (vid)

Ο Βασίλιε Μίτσιτς έκανε αίσθηση με το παιχνίδι του από τη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα των Χόρνετς, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα κατοικεί στη Σάρλοτ και τη νέα σεζόν. Οι φήμες επιστροφής του στην Ευρώπη υπάρχουν (σαν καπνό, χωρίς όμως φωτιά), ενώ ο Νίκολα Γιόκιτς θα ήταν πολύ χαρούμενος αν οι Νάγκετς τον έπαιρναν μαζί τους στο Ντένβερ.