Μίχαϊλιουκ για Παναθηναϊκό: «Υπήρχε πρόταση στο τραπέζι, νιώθω ότι ανήκω στο ΝΒΑ» (vid)

Μίχαϊλιουκ για Παναθηναϊκό: «Υπήρχε πρόταση στο τραπέζι, νιώθω ότι ανήκω στο ΝΒΑ» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 12:00 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:26 - 03.10.2023

Ο Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ μίλησε για πρώτη φορά για το φετινό καλοκαίρι κια την πρόταση που είχε από τον Παναθηναίκό, ξεκαθαρίζοντας πως νιώθει ότι ανήκει στο ΝΒΑ ακόμα.

Η πορεία του Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ στο ΝΒΑ συνεχίζεται. Ο Ουκρανός φόργουορντ αποδέχτηκε την πρόταση των Μπόστον Σέλτικς, που έκαναν... σφήνα για την απόκτησή του, σε μια περίοδο που και ο Παναθηναϊκός περίμενε με αγωνία τις εξελίξεις γύρω από την περίπτωσή του. Οι «πράσινοι» είχαν θέσει σε κατάσταση προτεραιότητας τον πρώην άσο των Θάντερ και των Λέικερς, όμως εκείνος κατέληξε στη Βοατώνη, για χάρη των 17κις πρωταθλητών του ΝΒΑ.

Στην καθιερωμένη Media Day των «Κελτών» ο απόφοιτος του Κάνσας μίλησε για το φετινό καλοκαίρι και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, εξηγώντας ότι «υπήρχαν προτάσεις στο τραπέζι και αξιολογούσα τι είναι καλύτερο για μένα και πού να βρίσκομαι», για να συμπληρώσει πως «το να είμαι μέλος σε κάτι ξεχωριστό ήταν κάτι σημαντικό. Νιώθω παίκτης ΝΒΑ, νιώθω πως ανήκω στο ΝΒΑ. Συνεχίζω την πορεία μου».

Σε ερώτηση για τη νέα προοπτική στην καριέρα του, με τους Μπόστον Σέλτικς, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο βήμα στην καριέρα του. «Ήμουν πολύ ενθουσιαμένος από τη στιγμή που έμαθα ότι θα είμαι μέλος σε κάτι ξεχωριστό, στον οργανισμό των Μπόστον Σέλτικς. Έρχομαι εδώ, όλοι ξέρουν ότι μπορώ να σουτάρω πολύ καλά, αυτό μπορώ να το φέρω στο παιχνίδι της ομάδας αλλά δουλεύω σκληρά, παίζω κσληρά, παίζω έξυπνα και κάνω τα σωστά πράγματα σε άμυνα και επίθεση και ελπίζω να το κάνω αυτό σε κάθε παιχνίδι».

Όσο για το τι μπορεί να φέρει στο παιχνίδι της ομάδας του Τζόε Μαζούλα, επεσήμανε «Νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω πολύ τους Σέλτικς, τον Τέιτουμ, τον Μπράουν. Παίκτες σαν εμένα και τον Χάουζερ που σουτάρουν καλά τη μπάλα μπορούν να ανοίξουν το γήπεδο και να φέρουν στην ομάδα αυτό που θέλει».

Δείτε τις δηλώσεις του Ουκρανού άσου από το 1:28:40 έως το 1:33:05