Μιχαΐλοβιτς: «Η Βενέτσια έχει λάβει αποζημίωση για τη μεταγραφή του Καμπόκλο»

Μπρούνο Καμπόκλο

i

Euroleague

Μιχαΐλοβιτς: «Η Βενέτσια έχει λάβει αποζημίωση για τη μεταγραφή του Καμπόκλο»

Νίκος Καλαμπάκας 17:57 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 14.08.2024

Το σίριαλ του Μπρούνο Καμπόκλο με τη Βενέτσια συνεχίζεται και ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν.

Η μετακίνηση του Μπρούνο Καμπόκλο από τη Βενέτσια στην Παρτίζαν μεταφέρθηκε στις δικαστικές αίθουσες, εκεί όπου ο ιταλικός σύλλογος δικαιώθηκε και πλέον ο αθλητής πρέπει να καταβάλει στην ομάδα της Βενετίας ένα ποσό.

Η Βενέτσια ωστόσο δεν άφησε το θέμα εκεί και θα πάει στο Συμβούλιο Εφετών της FIBA προκειμένου να καταγγείλει τη μεταγραφή και να την ακυρώσει.

Η Βενέτσια «στριμώχνει» τον Καμπόκλο - Ζητάει χρήματα και καταγγέλλει στη FIBA την μεταγραφή του στη Παρτίζαν
EUROLEAGUE

15:02 - 11.01.2024

Η Βενέτσια «στριμώχνει» τον Καμπόκλο - Ζητάει χρήματα και καταγγέλλει στη FIBA την μεταγραφή του στη Παρτίζαν

Αφού πρώτα του έστειλε τον λογαριασμό για τα δικαστικά έξοδα που προέκυψαν από την νομική κόντρα τους, η Βενέτσια συνεχίζει να... κυνηγάει τον Μπρούνο Καμπόκλο και καταγγέλλει στο Συμβούλιο Εφετών της FIBA ως άκυρη την άδεια για την μεταγραφή του στην Παρτίζαν.

Για το θέμα μίλησε ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι η ομάδα του έχει καταβάλει 150.000 ευρώ στην πρώην ομάδα του προκειμένου ο Καμπόκλο να μπορεί να αγωνίζεται στις διοργανώσεις που συμμετέχεια ο σύλλογος του Βελιγραδίου:

«Μετά από απόφαση της FIBA, η Παρτίζαν πλήρωσε αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ κα πήρε το Letter of Clearance (LOC) του παίκτη, χωρίς το οποίο δεν θα μπορούσε να δηλωθεί σε καμία διοργάνωση. Ως εκ τούτου, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη και δεν μπορεί να επηρεαστεί από καμία δικαστική απόφαση, που δεν είναι καν αρμόδιο για την υπόθεση», τόνισε ο πρόεδρος της Παρτίζαν.

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μονακό και όλη τη δράση της Πέμπτης