«Συναγερμός» με Κορκμάζ στην Μονακό - Ο Ομπράντοβιτς προανήγγειλε μεταγραφή

«Συναγερμός» με Κορκμάζ στην Μονακό - Ο Ομπράντοβιτς προανήγγειλε μεταγραφή

Χρήστος Τσάλτας 23:23 - 03.10.2024

Ο Φουρκάν Κορκμάζ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Μονακό κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, με την αγωνία στο Μόντε Κάρλο να είναι διάχυτη, την ώρα που ο Σάσα Ομπράντοβιτς προανήγγειλε ενίσχυση.

Η Μονακό μπήκε με το δεξί στην Euroleague,επικρατώντας της Αρμάνι Μιλάνο στο Gaston Medecin του Μόντε Κάρλο, δείχνοντας τα δόντια της, στο δρόμο για επιστροφή στο Final 4 της διοργάνωσης. Κάτι που αποτελεί μεγάλο στόχο για την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς από το ξεκίνημα της σεζόν.

Για τους Μονεγάσκους όμως δεν έλειψαν τα απρόοπτα. Αυτό γιατί στη διάρκεια της τρίτης περιόδου ο Φουρκάν Κορκμάζ στάθηκε άτυχος και αποχώρησε από το παρκέ. Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος άσος ένιωσε πόνους στο πόδι, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παρκέ και να πάει στα αποδυτήρια για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή του, καθώς θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την κατάστασή του. Κάτι που περιμένουν με αγωνία στην ομάδα του Μόντε Κάρλο, μιας και ο πρώην άσος των Φιλαδέλφεια 76ερς είναι ένα από τα πιο σημαντικά όπλα της ομάδας του και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Δείτε τη στιγμή που ο Φουρκάν Κορκμάζ αποχώρησε από το γήπεδο λόγω του τραυματισμού του:

Την ίδια ώρα στην Μονακό βρίσκονται στην αγορά για μεταγραφική ενίσχυση, κάτι που αποκάλυψε ο Σάσα Ομπράντοβιτς με το πέρας του αγώνα. Ο προπονητής των Μονεγάσκων τόνισε πως η ομάδα του ψάχνει έναν combo guard για να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας, με την αναζήτηση να έχει ξεκινήσει, ώστε να βρεθεί άμεσα ο «εκλεκτός», που θα γεμίσει το ρόστερ της ομάδας σε μια άκρως απαιτητική σεζόν σε LNB και Euroleague.

Άλμπα Βερολίνου - Παναθηναϊκός 77-87: Το γνωστό δίδυμο «χτύπησε» ξανά στο Βερολίνο!