Οριστικό: Μονεγάσκος για άλλα δυο χρόνια ο Μοτιεγιούνας!

Οριστικό: Μονεγάσκος για άλλα δυο χρόνια ο Μοτιεγιούνας!

Γιάννης Πάλλας 17:19 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:19 - 15.07.2024

Στη Μονακό θα αγωνίζεται για άλλα δυο χρόνια ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας

«Άγκυρα» στο Μονακό έριξε ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας που ανακοινώθηκε επίσημα από τους μονεγάσκους για άλλα δυο χρόνια!

Ο Λιθουανός σέντερ ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Μονακό για τα επόμενα δυο χρόνια, παρότι τον τελευταίο καιρό οι πιθανότητες παραμονής έμοιαζαν ελάχιστες.

Ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας είχε συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τους Μονεγάσκους, με οψιόν από τη δική του πλευρά στο φετινό καλοκαίρι.

Αρχικά αποφάσισε να εξερευνήσει την αγορά και βρέθηκε σε συζητήσεις με την Αρμάνι, ωστόσο η Μονακό τον κράτησε στις τάξεις της υπογράφοντας νέο συμβόλαιο μαζί του με επέκταση για έναν ακόμη χρόνο.

Την περσινή σεζόν ο Λιθουανός σέντερ είχε κατά μέσο όρο 8,8 πόντους και 3,4 ριμπάουντ στην Euroleague, σε λιγότερα από 18 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.

Στα Playoffs πάντως, παρά τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε, εκτίναξε την απόδοσή του και στα πέντε ματς ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του, προσφέροντας 13,2 πόντους με 53,8% στα τρίποντα, 3,6 ριμπάουντ και σχεδόν δύο ασίστ (1,8 για την ακρίβεια) μέσο όρο.

Τη νέα χρονιά, μαζί με τον Γιώργο Παπαγιάννη συνθέτουν ένα από τα καλύτερα δίδυμα ψηλών στη Euroleague.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από την ενίσχυση της ομάδας του, καθώς ενισχύεται σημαντικά η Μονακό στη ρακέτα αλλά και συνολικά, γεγονός που δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια.