Τέρι Τάρπεϊ, το πρώτο «χτύπημα» της Μονακό (pic)

Τέρι Τάρπεϊ

Τέρι Τάρπεϊ, το πρώτο «χτύπημα» της Μονακό (pic)

Χρήστος Τσάλτας 13:44 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 14.08.2024

Σεφτέ στις μεταγραφές έκανε η Μονακό, ενόψει της νέας σεζόν, με την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς να ανακοινώνει την απόκτηση του Τέρι Τάρπεϊ.

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γαλλίας ανήκουν στο παρελθόν για την Μονακό, που πλέον έχει στρέψει το βλέμμα της στην επόμενη σεζόν και στο πώς θα παρουσιαστεί δυνατή σε όλα τα επίπεδα. Η φετινή πορεία σε Γαλλία και Euroleague άνοιξε την όρεξη όλων στο Μόντε Κάρλο, και ο στόχος είναι η ομάδα να διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα.

Για το λόγο αυτό οι πρωταθλητές Γαλλίας ανακοίνωσαν το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της νέας σεζόν, έναν παίκτη που τον είχαν «κλεισμένο» από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και εντυπωσίασε με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Γαλλίας στο Eurobasket.

Ο Τέρι Τάρπεϊ είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Σάσα Ομπράντοβιτς, με το deal να παίρνει επίσημη μορφή μέσα από την ανακοίνωση των Μονεγάσκων για την απόκτησή του. Σε μια κίνηση που αφενός ενισχύει τον κορμό των γηγενών της ομάδας, αφετέρου δίνει βάθος στην φροντ λάιν ενόψει μιας άκρως απαιτητικής σεζόν σε όλα τα επίπεδα.

O 29χρονος φόργουορντ βρίσκεται από το 2017 στη Λε Μαν, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2018 και αποτέλεσε αναπόσπαστο μέλος του κορμού της. Πλέον θα μετακομίσει στο Μόντε Κάρλο, για χάρη της Μονακό, με τον Ομπράντοβιτς να έχει μια σημαντική λύση στα χέρια του.

Ο Τάρπεϊ διακρίνεται για την αθλητικότητα και την ενέργεια που βγάζει στο παρκέ, αλλά και το δυναμικό παιχνίδι του. Στοιχεία τα οποία ξεχώρισαν στο Eurobasket και οδήγησαν την Μονακό ώστε να κινηθεί γρήγορα και να προλάβει τους ανταγωνιστές της, βάζοντας στη μηχανή της μια σημαντική λύση για τον κορμό της ενόψει της νέας σεζόν.