Η Μονακό κράτησε τον Μπλόσομγκεϊμ και τώρα... σκέφτεται τον Μίροτιτς!
i

© Euroleague Basketball

Η Μονακό κράτησε τον Μπλόσομγκεϊμ και τώρα... σκέφτεται τον Μίροτιτς!

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:23 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:03 - 21.06.2024

Αφού πρώτα έδωσε νέο συμβόλαιο στον Μάικ Τζέιμς, πήρε τον Νικ Καλάθη, τώρα η Μονακό ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ, εν μέσω φημών περί προσπάθειας «κλοπής» του Νίκολα Μίροτιτς από το Μιλάνο.

Το πρώτο πράγμα που έκανε η Μονακό στο πλαίσιο του σχεδιασμού της για τη νέα σεζόν ήταν η παραμονή του Μάικ Τζέιμς. Κι όταν αυτή ολοκληρώθηκε με νέο τριετές συμβόλαιο, τότε το μεγάλο άγχος στο Πριγκιπάτο... αποχώρησε.

Ακολούθως ήρθε και η προσθήκη του Νικ Καλάθη, ενώ την ώρα που εκκρεμεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον Έλι Οκομπό, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς ανακοίνωσε και την παραμονή του Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, που έμεινε ελεύθερος και είχε μία ισχυρή πρόταση από την Μπαρτσελόνα επέλεξε να συνεχίσει στη Μονακό, που πλέον φαίνεται πως εστιάζει στην απόκτηση ενός σκόρερ-σουτέρ πάουερ φόργουορντ. Και κάπως έτσι ξέσπασε η φήμη που αναφέρει πως αυτά τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν απόλυτα στον Νίκολα Μίροτιτς.

Ο Μαυροβούνιος σταρ, πέρσι το καλοκαίρι, ήταν ένα βήμα πριν την μεταγραφή του στη Μονακό, αλλά τελικά κατέληξε (εν μέσω... αναταράξεων) στο Μιλάνο. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Τζόρτζιο Αρμάνι για άλλα δύο χρόνια και όλη η Euroleague ψάχνει να αντιληφθεί αν υπάρχει κάπου έστω και μία μικρή εστία φωτιάς, πίσω από τους καπνούς που δημιούργησαν οι... φήμες.