Δεν είναι σίγουρη η παραμονή Ομπράντοβιτς στη Μονακό!

Δεν είναι σίγουρη η παραμονή Ομπράντοβιτς στη Μονακό!

Γιάννης Πάλλας 22:56 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 22:56 - 31.05.2024

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς δεν θεωρείται βέβαιο πως θα παραμείνει στον πάγκο της Μονακό μετά το τέλος της σεζόν

Παρότι η Μονακό αποκλείστηκε από το Final Four της Euroleague έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας στη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε υπήρχε μια διαρροή για την παραμονή του στην άκρη του πάγκου των μονεγάσκων.

Ωστόσο, φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα κάτι τέτοιο έχει αναιρεθεί από τη διοίκηση της ομάδας του πριγκιπάτου, η οποία έχει θέσει ως προϋπόθεση για την παραμονή του Σέρβου τεχνικού την κκατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Μονακό ξεπέρασε στα ημιτελικά το εμπόδιο της Μπουργκ και με 3-1 βρέθηκε στους τελικούς, όπου αναμένει το νικητή του ζευγαριού Παρί-Βιλερμπάν με την τελευταία και καθοριστική αναμέτρηση (η σειρά είναι στο 2-2) να διεξάγεται στο Παρίσι.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς από εκεί που αισθάνονταν ασφαλής τελικά δείχνει να είναι ευάλωτος και μόνο το πρωτάθλημα φαντάζει ικανό να τον διατηρήσει στη θέση του.

Μάλιστα, το γεγονός ότι η θέση του Σέρβου τεχνικού κρίνεται επισφαλής έχει οδηγήσει αρκετούς ατζέντηδες στην... πόρτα της Μονακό προτείνοντας αρκετούς προπονητές.

Η σειρά με την Παρί ή την Βιλερμπάν έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί είναι πλέον ξεκάθαρο πως εάν χαθεί το πρωτάθλημα από την ομάδα του πριγκιπάτου, τότε ο Ομπράντοβιτς θα είναι έκπληξη μεγάλου μεγέθους εάν διατηρηθεί στη θέση του.

Άλλωστε, παρότι έχουν ακουστεί πολλά για πρόταση αρκετά υψηλή στον Μάικ Τζέιμς για την ανανέωση του συμβολαίου του, ούτε με τον Αμερικανό γκαρντ υπάρχει κάποια εξέλιξη άμεσα.

Τόσο το θέμα του προπονητή, όσο και το συμβόλαιο του Τζέιμς θα εξεταστούν όπως όλα δείχνουν το επόμενο διάστημα. Μπορεί πρόσφατα να έμοιαζε σίγουρη η παραμονή προπονητή και παίκτη, αλλά πλέον όλα είναι ρευστά.