Τέλος ο Ουατάρα από τη Μονακό μετά από οκτώ χρόνια!

Τέλος ο Ουατάρα από τη Μονακό μετά από οκτώ χρόνια!

Γιάννης Πάλλας 17:25 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 07.08.2024

Ο Γιακούμπα Ουατάρα αποτελεί παρελθόν και επίσημα από τη Μονακό έπειτα από οκτώ σεζόν στο πριγκιπάτο

Την αποχώρηση του Γιακούμπα Ουατάρα ανακοίνωσε επίσημα η Μονακό, μετά από οκτώ χρόνια στην ομάδα!

Ο δυναμικός γκαρντ που αποτελούσε τον αρχηγό της ομάδας του πριγκιπάτου έπειτα από απόφαση του Σάσα Ομπράντοβιτς αποδεσμεύεται από τη γαλλική ομάδα που ενισχύθηκε την ίδια ημέρα με τον Φουρκάν Κορκμάζ.

Ο Γιακούμπα Ουατάρα ήταν μια σταθερή αξία για τη Μονακό τα τελευταία χρόνια, ένας παίκτης που έμπαινε από τον πάγκο και άλλαζε τον ρυθμό δίνοντας ταυτόχρονα μεγάλη ενέργεια αμυντικά.

Ο κύκλος της προσφοράς του δυναμικού γκαρντ ολοκληρώθηκε και πλέον είναι ελεύθερος για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, ήδη συζητιέται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι εντός Γαλλίας. Συγκεκριμένα, η Παρί, που κάνει το «ντεμπούτο» της στην Euroleague εξετάζει σοβαρά την απόκτηση του για να ενισχύσει την περιφερειακή της γραμμή.

Ο προπονητής των Παριζιάνων Τιάγκο Σπλίτερ θεωρεί τον Γιακούμπα Ουατάρα ως μια πολύ καλή επιλογή για την θωράκιση της περιφέρειας του, καθώς είναι ένας ποιοτικός παίκτης με εμπειρία που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

«Μετά από οκτώ σεζόν στον σύλλογο ο Γιακούμπα Ουατάρα αποχωρεί από την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το πάθος σου και την αφοσίωση σου. Είναι ένας θρύλος! Σου ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον, στο Μονακό θα είσαι πάντα στο σπίτι σου» ανέφερε η ανακοίνωση της Μονακό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!