Η Μονακό χάνει για ένα μήνα τον Κορκμάζ!
i

©InTime

Η Μονακό χάνει για ένα μήνα τον Κορκμάζ!

Γιάννης Πάλλας 18:46 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:47 - 05.10.2024

Ο Φουρκάν Κορκμάζ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων

Χωρίς τον Φουρκάν Κορκμάζ θα πορευτεί η Μονακό για ένα μήνα, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της πρεμιέρας της Euroleague με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Τούρκος γκαρντ/φόργουορντ της ομάδας του Σάσα Ομπράντοβιτς τραυματίστηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ιταλική ομάδα, ωστόσο πριν αποχωρήσει από το παρκέ σε 14 λεπτά είχε 10 πόντους, 2 κλεψίματα και 1 ριμπάουντ.

Ο 27χρονος άσος της Αρμάνι θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα, γεγονός που σημαίνει πως θα χάσει τα επόμενα έξι παιχνίδια στην Euroleague, καθώς σ’ αυτό το χρονικό διάστημα υππάρχει και η πρώτη «διαβολοβδομάδα».

Το κενό του Φουρκάν Κορκμάζ είναι μεγάλο για τη γαλλική ομάδα, ειδικά στις υποχρεώσεις της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς ξέρει ότι θα πρέπει να καλύψει το κενό του με τους παίκτες μετατοπίζοντας κάποιους παίκτες σε θέσεις, ώστε να καλυφθεί η απουσία του.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ασφαλώς και πρόκειται για έναν ποιοτικό παίκτη, αλλά σε κάθε περίπτωση η απουσία είναι πολύ σημαντική για τη Μονακό, που έχει μεγάλες προσδοκίες και τη φετινή σεζόν, όπου η Euroleague είναι πολύ απαιτητική και ανταγωνιστική.