Επίσημο: Επέστρεψε στη Μονακό ο Λόιντ

Τζόρνταν Λόιντ

i

LNB / Twitter

Επίσημο: Επέστρεψε στη Μονακό ο Λόιντ

Sportal newsroom 14:11 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 12.10.2024

Μόλις λίγους μήνες άντεξαν χώρια Μονακό και Τζόρνταν Λόιντ, με τον Αμερικανό άσο να επιστρέψει και τυπικά στο Μόντε Κάρλο.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Τζόρνταν Λόιντ άφησε την Μονακό, έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γαλλία, για να μετακομίσει στο Ισραήλ. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του έδωσε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο (1,2 εκατ. τον χρόνο) και εκείνος το πήρε, για να γίνει ο ηγέτης της ομάδας του Όντεντ Κάτας.

Κατά τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν άρδην. Η εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ, με την κρίση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή, άλλαξαν τα πράγματα με τον Λόιντ να παίρνει την οικογένειά του και να αποχωρούν από το Τελ Αβίβ.

Το τελευταίο παιχνίδι του Αμερικανού με την κίτρινη φανέλα ήταν στο Gaston Medecin του Μόντε Κάρλο, απέναντι στην Μονακό. Μάλιστα με το πέρας του αγώνα δεν χρειάστηκε να φύγει από την περιοχή, καθώς σε αυτή θα βρίσκεται εκ νέου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι Μονεγάσκοι ανακοίνωσαν το deal με τον 33χρονο γκαρντ, ο οποίος επιστρέφει υπό τις οδηγίες του Σάσα Ομπράντοβιτς, για να ανταμώσει με τους Ελί Οκόμπο και Μάικ Τζέιμς στην περιφέρεια της ομάδας από το Μόντε Κάρλο.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Με την εξέλιξη αυτή η Μονακό λύνει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα στο ρόστερ της, αποκτώντας έναν παίκτη από το πάνω ράφι της Ευρώπης, που γνωρίζει πολύ καλά τα αποδυτήρια της ομάδα και παράλληλα δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στα δεδομένα του γκρουπ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!