Η Μονακό «καίγεται» για γκαρντ και... γλυκοκοιτάζει την επιστροφή του Τζόρνταν Λόιντ

Η Μονακό «καίγεται» για γκαρντ και... γλυκοκοιτάζει την επιστροφή του Τζόρνταν Λόιντ

Sportal newsroom 18:32 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 07.10.2024

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς αναζητάει έναν κόμπο γκαρντ στην αγορά, για να ενισχύσει το ρόστερ της Μονακό, με την περίπτωση του Τζόρνταν Λόιντ να είναι αυτή που έχει κερδίσει έδαφος.

Τα νέα για την κατάσταση του Φουρκάν Κορκμάζ δεν ήταν ευχάριστα για την Μονακό. Ο Τούρκος άσος τραυματίστηκε στην πρεμιέρα της Euroleague και θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα, στερώντας από τον Σάσα Ομπράντοβιτς μια πολύ ποιοτική λύση στην περιφέρεια.

Οι Μονεγάσκοι άλλωστε βρίσκονται στην αγορά για την απόκτηση ενός κόμπο γκαρντ που θα κάνει τη διαφορά. Βλέπετε ο Ομπράντοβιτς θέλει να ενισχύσει την περιφέρεια με έναν παίκτη που θα... κάνει τη δουλειά στην επίθεση, αλλά θα δίνει και λύσεις στην οργάνωση του παιχνιδιού, δίπλα στους Ελί Οκόμπο και Μάικ Τζέιμς.

Μία αγωνιστική στην Euroleague, τρεις τραυματίες: Σε χρόνο... ρεκόρ ο Ουίλμπεκιν χάνει τη σεζόν και οι Κορκμάζ, Νίμπο πάνε στα πιτς!
EUROLEAGUE

11:47 - 06.10.2024

Μία αγωνιστική στην Euroleague, τρεις τραυματίες: Σε χρόνο... ρεκόρ ο Ουίλμπεκιν χάνει τη σεζόν και οι Κορκμάζ, Νίμπο πάνε στα πιτς!

Στην πρεμιέρα της Euroleague υπήρξαν εκπλήξεις, ξεχωριστές επιδόσεις, αλλά και σοβαροί τραυματισμοί. Ο Σκότι Ουίλμπεκιν της Φενέρμπαχτσε έκοψε τον χιαστό του στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ η Μονακό και η Μιλάνο είδαν δύο παίκτες-κλειδιά της ομάδας τους να αποχωρούν με πόνους!

Για το λόγο αυτό στο Μόντε Κάρλο έχουν εστιάσει την προσοχή τους σε έναν παίκτη τον οποίο ξέρουν καλά και έχουν πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες μαζί του. Διότι ο Τζόρνταν Λόιντ δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον «εκλεκτό» για τη θέση του combo guard στο Gaston Medecin.

Όπως αναφέρουν Μέσα από την Γαλλία, οι πρωταθλητές σκέφτονται σοβαρά την επιστροφή του Λόιντ στο Μόντε Κάρλο, για να ενισχύσουν το ρόστερ τους. Ο έμπειρος γκαρντ αποχώρησε με προορισμό το Τελ Αβίβ και την Μακάμπι, το περασμένο καλοκαίρι, όμως η κατάσταση στη χώρα είναι εκρηκτική και το μέλλον του μόνο δεδομένο δεν πρέπει να θεωρείται.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες, την ίδια ώρα που η «ομάδα του λαού», ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μια πολύ σημαντική κίνηση με την απόκτηση του Σέιμπεν Λι, ο οποίος ξεκίνησε εξαιρετικά την ευρωπαϊκή πορεία του με τη φανέλα της Μανίσα και αναμένεται να κάνει άμεσα το επόμενο βήμα για ομάδα της Euroleague.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!