«Φουλάρει» για Ουάιλι η Μονακό: Κατέθεσε πρόταση στον Αμερικανό σέντερ

Όστιν Ουάιλι

«Φουλάρει» για Ουάιλι η Μονακό: Κατέθεσε πρόταση στον Αμερικανό σέντερ

Χρήστος Τσάλτας 20:55 - 23.06.2024

Η Μονακό συνεχίζει την διαδικασία ενίσχυσης του ρόστερ της και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν καταθέσει πρόταση στον Όστιν Ουάιλι, το όνομα του οποίου συνδέθηκε και με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Η σεζόν 2023-24 ήταν μια διαδικασία «εκτόξευσης» για τον Όστιν Ουάιλι. Ο Αμεροκανός σέντερ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Τόφας, όντας το απόλυτο σημείο αναφοράς στην φροντ λάιν για την ομάδα της Προύσας. Υπό τις οδηγίες του Ορχούν Ενέ, αλλά και με συμπαίκτες όπως ο Κάλεμπ Χόμεσλι, ο Κάσιους Ουίνστον και ο Μάρκους Ντένμον κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να δείξει τις δυνατότητές του.

Η εξαιρετική επαφή του με το αντίπαλο καλάθι, αλλά και η ικανότητά του στο ριμπάουντ είναι δύο στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίσει, αλλά και να κερδίσει μια θέση στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν στο BCL, χάρη στις εμφανίσεις του με την ομάδα της Τόφας.

Η Μονακό κράτησε τον Μπλόσομγκεϊμ και τώρα... σκέφτεται τον Μίροτιτς!
EUROLEAGUE

15:23 - 21.06.2024

Η Μονακό κράτησε τον Μπλόσομγκεϊμ και τώρα... σκέφτεται τον Μίροτιτς!

Αφού πρώτα έδωσε νέο συμβόλαιο στον Μάικ Τζέιμς, πήρε τον Νικ Καλάθη, τώρα η Μονακό ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ, εν μέσω φημών περί προσπάθειας «κλοπής» του Νίκολα Μίροτιτς από το Μιλάνο.

Στην Προύσα δεν θα μείνει, καθώς η χρηματιστηριακή αξία του έχει ανέβει κατακόρυφα, χτυπώντας για τα καλά μια θέση στην Euroleague. Το Sportal αποκάλυψε την πρόταση της «σταχτοπούτας» της Euroleague, Παρί, που θέλει να ενισχύσει την φροντ λάιν της με τον Αμερικανό.

Οι Παριζιάνοι δεν παίζουν... μόνοι στην αγορά, καθώς ενδιαφέρον είχε δείξει και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ και ο Παναθηναϊκός AKTOR παρακολούθησε την περίπτωσή του, όμως δεν ήταν στις πρώτες επιλογές για τη θέση του back up σέντερ ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η Παρί δεν παίζει... μόνη για την απόκτησή του, καθώς και η Μονακό έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και το δείχνει με τον πιο έμπρακτο τρόπο. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έχει καταθέσει πρόταση στον εκρηκτικό σέντερ, προκειμένου να πλαισιώσει τον Ντόντα Χολ με ακόμα ένα αθλητικό 5άρι, που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει λύσεις με την αθλητικότητά του.

Η απόκτηση ενός εξαιρετικού pick 'n roll παίκτη, όπως είναι ο Νικ Καλάθης, σε συνδυασμό με την παραμονή των Μάικ Τζέιμς και Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ δίνει τη δυνατότητα στους back to back πρωταθλητές Γαλλίας να κοιτάξουν σε θέσεις που έχουν ανάγκη από ενίσχυση, με την φροντ λάιν και τη θέση 5 να είναι μία από αυτές στις οποίες οι Μονεγάσκοι θέλουν να ανεβάσουν το επίπεδο του έμψυχου δυναμικού τους.