Χαμογελαστοί στη Μονακό στην τελευταία προπόνηση πριν το Κάουνας!

Χαμογελαστοί στη Μονακό στην τελευταία προπόνηση πριν το Κάουνας!

Sportal newsroom 19:05 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:15 - 14.08.2024

Οι παίκτες της Μονακό ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους επί Γαλλικού εδάφους με ευχάριστη διάθεση, πριν «πετάξουν» για το Κάουνας

Με ευχάριστη διάθεση και χωρίς ιδιαίτερο άγχος στα πρόσωπα τους εμφανίστηκαν στην τελευταία προπόνηση της Μονακό στο Salle Gaston Medecin οι παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς, λίγο πριν «πετάξουν» για το Κάουνας και το Final 4 της EuroLeague.

Μπαρτζώκας: «Να γυρίσουμε πίσω χαμογελώντας»
EUROLEAGUE

15:12 - 17.05.2023

Μπαρτζώκας: «Να γυρίσουμε πίσω χαμογελώντας»

Λίγη ώρα πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο με προορισμό το Κάουνας της Λιθουανίας, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την κατάκτηση της Euroleague, η κάμερα του Sportal συνάντησε τους «ερυθρόλευκους» στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε το... σύνθημα.

Οι Μονεγάσκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία επί Γαλλικού εδάφους χωρίς προβλήματα με όλους τους παίκτες να είναι παρόντες και τον Σέρβο τεχνικό να βάζει τις τελευταίες «πινελιές» στο κομμάτι της τακτικής.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό της EuroLeague την Παρασκευή (19/5, 18:00) στη Zalgirio Arena ανέφερε στο post που έκανε στα social media του Συλλόγου: «Χαμόγελα στην τελευταία προπόνηση πριν από την απογείωση για το Κάουνας».

Οι παίκτες της Μονακό στην παρθενική συμμετοχή τους σε Final 4 προσπαθούν να αποβάλλουν την πίεση για να μπορέσουν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο.