H Μονακό ζήτησε συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό!

H Μονακό ζήτησε συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό!

Sportal newsroom 11:04 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 12.09.2024

Μετά την ήττα της Μονακό στο φιλικό με την Ρεάλ Μαδρίτης, ήρθε και η συγγνώμη των Μονεγάσκων στον Παναθηναϊκο για έναν και μόνο συγκεκριμένο λόγο που έχει να κάνει με τις δηλώσεις του Τζάναν Μούσα.

Οι αναρτήσεις της Μονακό στα κοινωνικά δίκτυα και ειδικά στην πλατφόρμα X (τέως Twitter) ξεχωρίζουν, κυρίως γιατί επικαλούνται και χρησιμοποιούν το χιούμορ για να δημιουργήσουν... ατμόσφαιρα. Αυτή τη φορά ενέπλεξαν τον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό, στον οποίο και ο διαχειριστής του λογαριασμού των Μονεγάσκων αναφέρθηκε, αμέσως μετά την ήττα των «κόκκινων» στο φιλικό με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Όταν ο Γκάμπριελ Ντεκ ευστόχησε στην εκπνοή και έδωσε τη νίκη στους Ισπανούς, η Μονακό θυμήθηκε τις δηλώσεις ενός συμπαίκτη του Αργεντίνου φόργουορντ, του Τζάναν Μούσα, ο οποίος προσφάτως είχε αναφέρει πως η Ρεάλ είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό, παρά την ήττα στον τελικό του Βερολίνου και πως «είμαστε ανώτεροι και φέτος θα το δείξουμε στο γήπεδο».

Ιδανικά η Μονακό ήθελε να κάνει τους Μαδριλένους και κυρίως τον Βόσνιο γκαρντ/φόργουορντ να ξανασκεφτεί την κατάσταση και να είναι πιο... μετρημένος στις δηλώσεις του. Αλλά δεν κατάφεραν να του δώσουν ένα καλό μάθημα και να τον επαναφέρουν στην τάξη. «Συγγνώμη δεν μπορέσαμε να το κάνουμε σήμερα Παναθηναϊκέ. Θα τους κερδίσουμε την επόμενη φορά», έγραψαν στo απολογητικό post τους.

Και οι τρεις σύλλογοι πάντως, μαζί και οι υπόλοιποι 15 που παίρνουν μέρος στην Euroleague προετοιμάζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο που κάνει πρεμιέρα με την πρώτη της αγωνιστική το διήμερο 3-4 Οκτωβρίου. Την πρώτη μέρα ο Παναθηναϊκό φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Άλμπα Βερολίνου, η Μονακό στη δική της έδρα την Μιλάνο και η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν.