Στα... κόκκινα Καλάθης και Παπαγιάννης: Ξεκίνησαν προετοιμασία με τη Μονακό (vid)

Στα... κόκκινα Καλάθης και Παπαγιάννης: Ξεκίνησαν προετοιμασία με τη Μονακό (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:10 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:13 - 31.08.2024

Ο Νικ Καλάθης και ο Γιώργος Παπαγιάννης φορώντας τα κόκκινα της Μονακό, ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της ομάδας από το Πριγκιπάτο και ξεκινούν νέες περιπέτειες μαζί στην Euroleague.

Με λίγες μέρες καθυστέρησης, λόγω έξτρα άδειας, εμφανίστηκαν στην προετοιμασία της Μονακό, ο Νικ Καλάθης και ο Γιώργος Παπαγιάννης. Η συνεργασία των δύο συμπαικτών στην Eνική ομάδα, αλλά και συναθλητές μέχρι πρότινος στην Φενέρμπαχτσε, πλέον μεταφέρθηκε η παρουσία τους από τα γαλανόλευκα και τα κυανοκίτρινα στα... ερυθρά της ομάδας από το Πριγκιπάτο.

Συνάντησαν ήδη τους νέους συμπαίκτες τους στο ορεινό Μπόρμιο, απ' όπου ξεκινούν ή καταλήξουν (ανάλογα με την οπτική) οι ιταλικές Άλπεις, εκεί όπου έχει ξεκινήσει η προετοιμασία εδώ και μερικές μέρες. Με ιδιαίτερη διάθεση και χαμόγελα οι δύο Έλληνες αθλητές ανοίγουν το νέο κεφάλαιο στην καριέρα τους.

Στο χειρουργείο ο Μάικ Τζέιμς, χάνει το ξεκίνημα της σεζόν με τη Μονακό
EUROLEAGUE

09:04 - 28.08.2024

Στο χειρουργείο ο Μάικ Τζέιμς, χάνει το ξεκίνημα της σεζόν με τη Μονακό

Ένας τραυματισμός στη μέση, οδήγησε τον Μάικ Τζέιμς στο χειρουργείο, αναμένεται να μείνει ένα μήνα εκτός δράσης, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσει τα πρώτα ματς του γαλλικού πρωταθλήματος με τη Μονακό, αλλά πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα της Euroleague.

Μετά από τις θητείες τους στον Παναθηναϊκό, εντός των συνόρων, την πορεία τους στο NBA, αλλά και στην Euroleague, o Καλάθης και ο Παπαγιάννης αυτή τη φορά στοχεύουν σε τίτλους με τη Μονακό, που το καλοκαίρι εκτός του ότι κράτησε στις τάξεις της τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών στη Euroleague, Μάικ Τζέιμς, απέκτησε έναν ακόμα σταρ: Τον Φουρκάν Κορκμάζ, ο οποίος έπειτα από επτά σεζόν με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς επέστρεψε στην Ευρώπη, για να αλλάξει τα δεδομένα και να διεκδικήσει τίτλους.