Προετοιμασία και ηλιοθεραπεία για τους παίκτες της Μονακό στις ιταλικές Άλπεις (pics)

Προετοιμασία και ηλιοθεραπεία για τους παίκτες της Μονακό στις ιταλικές Άλπεις (pics)

Sportal newsroom 16:00 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:26 - 28.08.2024

Η Μονακό ξεκίνησε την προετοιμασία της στα βουνά και ενημέρωσε για τις δράσεις, που προς το παρόν δεν έχουν ανεβάσει ρυθμούς. Περιλαμβάνουν stretching και... ηλιοθεραπεία!

Στο Μπόρμιο, το ιταλικό χωριό της Λομβαρδίας που βρίσκεται στους πρόποδες των Άλπεων, κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασία της η Μονακό. Η ομάδα από το Πριγκιπάτο έδωσε στο στίγμα της μέσω ενός photostory στα κοινωνικά δίκτυα και τις πρώτες αγωνιστικές εικόνες, που δεν ήταν και τόσο αγωνιστικές, αλλά περισσότερο... τουριστικές.

Βέβαια, ακόμα οι παίκτες προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους και να αναπτύξουν την φυσική τους κατάσταση που όπως είναι λογικό τέτοια περίοδο... διαταράχθηκε τους θερινούς μήνες. Οι πρώτες προπονήσεις παραδοσιακά είναι χαλαρές, αλλά το τοπίο που έχει επιλεγεί και οι καιρικές συνθήκες είναι άψογες. Και για προπόνηση μιας και στο συγκεκριμένο υψόμετρο έχει μια κάποια... δροσιά, αλλά και για ηλιοθεραπεία μιας και τα φαινόμενα το επιτρέπουν.

Βέβαια, σιγά σιγά οι ρυθμοί θα ανέβουν και οι φανέλες θα αρχίσουν να ιδρώνουν σε υπερθετικό βαθμό το επόμενο διάστημα, αλλά από το σύνολο των προπονήσεων της ομάδας στο στάδιο της βασικής προετοιμασίας θα απουσιάσει ο Μάικ Τζέιμς.

Ο Σμάιλαγκιτς της Ζαλγκίρις δείχνει σε όλους στο Κάουνας... τι ψάρια πιάνει! (vid)
EUROLEAGUE

15:37 - 24.08.2024

Ο Σμάιλαγκιτς της Ζαλγκίρις δείχνει σε όλους στο Κάουνας... τι ψάρια πιάνει! (vid)

Στο Κάουνας κατοικεί πλέον ο Άλεν Σμάιλαγκιτς, ο οποίος ξεκίνησε προετοιμασία με την Ζαλγκίρις, ενώ ταυτόχρονα έδειξε σε όλους στην ομάδα και μερικά εξωαγωνιστικά του χαρίσματα. Όπως για παράδειγμα το πόσο αποτελεσματικός είναι στο ψάρεμα!

Ο 34χρονος Αμερικανός σταρ και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Euroleague έκανε επέμβαση στη μέση και έχει τεθεί εκτός προπονήσεων για έναν μήνα. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει την πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος, αλλά αυτή τη στιγμή έχει ελπίδες να αγωνιστεί στις 3 Οκτώβρη, όταν και ξεκινά η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.