«Διαζύγιο» Μπράουν-Μονακό μετά από δυο χρόνια

«Διαζύγιο» Μπράουν-Μονακό μετά από δυο χρόνια

Γιάννης Πάλλας 20:07 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:08 - 10.09.2024

Ο Τζον Μπράουν και η Μονακό αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από δυο σεζόν

Τη λύση της συνεργασίας τους συναινετικά αποφάσισαν ο Τζον Μπράουν και η Μονακό, έπειτα από δυο χρόνια κοινής πορείας!

Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στον ώμο που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες, ολοκλήρωσε τη θητεία του με την ομάδα του πριγκιπάτου.

Το συμβόλαιο του Τζον Μπράουν από το καλοκαίρι του 2022 ολοκληρώνεται τώρα όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Μονακό, γυρίζοντας σελίδα.

Την περσινή σεζόν (2023-24) στη EuroLeague, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είχε 6 πόντους μέσο όρο, 3,7 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα σε 25:17 λεπτά συμμετοχής.

Ο Τζον Μπράουν τραυματίστηκε στον ώμο του στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου ο χρόνος αποθεραπείας του θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο του 2025.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, «η διοίκηση της Μονακό αποφάσισε λοιπόν να τον στηρίξει, επιτρέποντάς του να συνεχίσει την αποθεραπεία του με το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου, προκειμένου να επιτύχει την καλύτερη δυνατή αποκατλάσταση και να επιστρέψει πίσω στα παρκέ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Ο πρόεδρος της Μονακό Αλεξέι Φεντόριτσεφ αναφερόμενος στον Τζον Μπράουν, είπε: «Είναι ένας αληθινός τζέντλεμαν με μεγάλη καρδιά, που δίνει τα πάντα σε κάθε λεπτό που μπαίνει στο γήπεδο».

Και συμπλήρωσε: «Η αφοσίωσή του στην Μονακό ήταν εμφανής καθώς ξεπέρασε τους τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένης της αξιοσημείωτης υπερπροσπάθειας του στον πέμπτο αγώνα των playoffs της περσινής Euroleague με τη Φενερμπαχτσέ. Ο Μπράουν είναι αναπόσπαστο μέρος της οικογένειάς μας και του εκφράζουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για τη συνεισφορά του σε όσα έχουμε πετύχει. Ανυπομονώ να τον δούμε να επιστρέφει στο παρκέ πιο δυνατός από ποτέ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!