Πως αντέδρασε ο Μπράουν όταν έμαθε πως αποχωρεί από την Μονακό!
i

©InTime

Πως αντέδρασε ο Μπράουν όταν έμαθε πως αποχωρεί από την Μονακό!

Γιάννης Πάλλας 22:27 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:27 - 10.09.2024

Η Μονακό αιφνιδίασε τον Τζον Μπράουν με την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας τους

Απροετοίμαστος για τη λύση της συνεργασίας του με τη Μονακό ήταν ο Τζον Μπράουν και αυτό αποτυπώθηκε στην αυθόρμητη αντίδραση του!

Ο 32χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ που φορούσε δυο χρόνια τη φανέλα της ομάδας του πριγκιπάτου ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας εξαιτίας ενός τραυματισμού από την περσινή σεζόν.

Ωστόσο, η απόφαση της Μονακό να τον αποδεσμεύσει δεν του άρεσε και για την ακρίβεια τον έπιασε στον... ύπνο, γι’ αυτό και ανέβασε ένα στόρι στο Instagram όπου απλώς έγραψε: «Λοιπόν, αυτό ήταν απροσδόκητο»!

Είναι προφανές ότι δεν το περίμενε και δεν του ήταν εύκολο να το αποδεχθεί, γι’ αυτό και έσπευσε άμεσα και αυθόρμητα να αντιδράσει στο «άδειασμα» που του έγινε από την ομάδα του.

Ο Τζον Μπράουν ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης μέχρι τις αρχές του 2025, με τη Μονακό να επισημαίνει ωστόσο πως θα συνεχίσει να του παρέχει τα απαραίτητα για την αποθεραπεία του.

Ο Αμερικανός άσος είχε την περσινή σεζόν 6 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ σε 25:17 λεπτά συμμετοχής σε 36 παιχνίδια στην Euroleague με την ομάδα του πριγκιπάτου.

Η αντίδρασή του:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!