Καθόλου ικανοποιημένος ο Μονέκε με τις «τυφλές» επιλογές του στο top 10 της Euroleague (vid)

Τσίμα Μονέκε - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Καθόλου ικανοποιημένος ο Μονέκε με τις «τυφλές» επιλογές του στο top 10 της Euroleague (vid)

Ο Τσίμα Μονέκε έκανε ένα «τυφλό» top 10 με εν ενεργεία παίκτες της Euroleague και δεν φάνηκε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Euroleague και τόσο οι φίλαθλοι, όσο και οι παίκτες των ομάδων, περιμένουν πως και πως το πρώτο τζάμπολ. Οι Media Day των ευρωπαϊκών συλλόγων έχουν πραγματοποιηθεί και μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα το διήμερο 3-4 Οκτωβρίου.

Μία από τις ισπανικές ομάδες που θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος στη διοργάνωση, με τον πολύπειρο Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της, είναι η Μπασκόνια. Ένας από τους... super star της ομάδας, είναι ο Τσίμα Μονέκε, ο οποίος ήταν μόνιμο πρόβλημα για τις αντίπαλες άμυνες την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο Τσίμα Μονέκε σε νέες διαδικτυακές περιπέτειες: Πήγε να δει που ζει στο Μονακό, ο Μάικ Τζέιμς (vid)
EUROLEAGUE

10:49 - 26.09.2024

Ο Τσίμα Μονέκε σε νέες διαδικτυακές περιπέτειες: Πήγε να δει που ζει στο Μονακό, ο Μάικ Τζέιμς (vid)

Εκτός από ένας εκ των κορυφαίων φόργουορντ στην Euroleague, ο Τσίμα Μονέκε της Μπασκόνια είναι και ανερχόμενο «αστέρι» του YouTube. Έτσι έκανε πρεμιέρα για τη νέα σεζόν στο κανάλι του με μία συνάντηση με τον Μάικ Τζέιμς στο Μονακό. Πήγε στο σπίτι που μένει, ήταν βρόμικο και σε κατάσταση μετακόμισης...

Ο Νιγηριανός σέντερ είχε μέσο όρο συμμετοχής 25.2 λεπτά σε 33 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, έχοντας 14 πόντους, 6.7 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά μας. Ο Μονέκε, εκτός από τις εξαιρετικές του επιδόσεις στο παρκέ, φημίζεται και για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, μιας και είναι σαν ένας μπασκετικός... influencer.

Ο Μονέκε πρόσφατα, έκανε ένα βίντεο μέσω της κάμερας της Euroleague, όπου του ζητήθηκε να κάνει ένα «τυφλό» top 10 με εν ενεργεία παίκτες της διοργάνωσης. Ο ίδιος, τοποθέτησε τον Μάικ Τζέιμς στην κορυφή της λίστας, ενώ από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Aktor, ο μόνος παίκτης που εμφανίστηκε είναι ο Ματίας Λεσόρ, τον οποίο έβαλε έβδομο.

Ο Μονέκε με το που ολοκλήρωσε το top 10 πάντως, δεν φάνηκε καθόλου ικανοποιημένος.