Μόουζες Ράιτ: «Ο Πετρούσεφ προσφέρει εμπιστοσύνη με το παιχνίδι του - Ανυπομονώ να επιστρέψει και ο Φαλ» (vid)

Μόουζες Ράιτ: «Ο Πετρούσεφ προσφέρει εμπιστοσύνη με το παιχνίδι του - Ανυπομονώ να επιστρέψει και ο Φαλ» (vid)

Παναγιώτης Ραμαντάνης 14:33 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 10.10.2024

Ο Μόουζες Ράιτ θεωρεί ότι κόντρα στην Ζαλγκίρις θα πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό να παίζουν σκληρά, ενώ ναι μεν αισθάνεται άνετα συνεργαζόμενος με τον Φιλίπ Πετρούσεφ στις θέσεις των ψηλών, αλλά περιμένει πως και πως και τις βοήθειες από τον Μουσταφά Φαλ.

Πρώτος ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε τις θέσεις του και τις απαιτήσεις του εν όψει του ματς της Πέμπτης (11/10) με την Ζαλγκίρις για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague. Κατά την οποία οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν στην έδρα τους αυτή τη φορά να πάρουν την πρώτη τους νίκη, καθώς στην πρεμιέρα της διοργάνωσης ηττήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Μόουζες Ράιτ πάντως, αν και έχει την δική του οπτική στα πράγματα, ουσιαστικά συμφώνησε με την άποψη του προπονητή του και επανέλαβε πως «όπως λέει και ο κόουτς είναι σημαντικό να παίξουμε σκληρά και να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνά μας». Και ο δικός του ρόλος είναι πολύ σημαντικός σε αυτόν τον τομέα, καθώς ο Αμερικανός σέντερ έχει τα προσόντα για να προστατεύσει τα μετόπισθεν.

Δεν προπονήθηκε ο Πετρούσεφ, αλλά παίζει με Ζαλγκίρις - Επέστρεψε ο ΜακΚίσικ στη δράση
EUROLEAGUE

12:31 - 10.10.2024

Δεν προπονήθηκε ο Πετρούσεφ, αλλά παίζει με Ζαλγκίρις - Επέστρεψε ο ΜακΚίσικ στη δράση

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ ταλαιπωρείται από ασθένεια και δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη (10/10), ενόψει του αγώνα με την Ζαλγκίρις την Παρασκευή, ωστόσο θα αγωνιστεί κανονικά. Επέστρεψε ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Επίσης, οι τραυματισμοί του έχουν δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά δεν θεωρεί πως είναι... μόνος. «Εχω τον Φίλιπ (Πετρούσεφ) δίπλα μου που τον εμπιστεύομαι. Ο Μους (Φαλ) επιστρέφει σιγά-σιγά και όταν θα είναι απόλυτα υγιής θα είναι μαζί μας στα παιχνίδια. Ανυπομονώ γι' αυτό. Προς το παρόν είμαστε εγώ και ο Φίλιπ και είμαι ΟΚ με αυτό», κατέληξε.