Μένει στον Ολυμπιακό ο Μόουζες Ράιτ

Μόουζες Ράιτ

Μένει στον Ολυμπιακό ο Μόουζες Ράιτ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:15 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 16.07.2024

Ο Μόουζες Ράιτ θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και τη σεζόν 2024 - 2025, με τον Αμερικανό να μην κάνει χρήση του NBA Out και να μένει στον Πειραιά για ακόμα μια σεζόν.

Ο Μόουζες Ράιτ συνεχίζει και την επόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό!

Ο Αμερικανός σέντερ δεν έκανε χρήση του NBA – Out όρου που είχε στο συμβόλαιό του ως τις 15 Ιουλίου, με αποτέλεσμα ο Μόουζες Ράιτ να παραμένει στον Ολυμπιακό και τη σεζόν 2024-25.

21:32 - 15.04.2024

Το δυναμικό κάρφωμα του Ράιτ

Ο Μόουζες Ράιτ κάρφωσε με δύναμη την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι.

Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Μόουζες Ράιτ στα μέσα της περασμένης σεζόν, προκειμένου να καλύψει το κενό στη θέση «5», καθώς τότε ήταν εκτός τόσο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, όσο και ο Μουσταφά Φαλ. Περιττό να πούμε πως τα κατάφερε και με το παραπάνω…

Ο 25χρονος σέντερ (2.06μ.) βοήθησε στον υπερθετικό βαθμό τον Ολυμπιακό και συνέβαλε καθοριστικά στην μεγάλη αντεπίθεση που έκανε η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στον δεύτερο γύρο της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, χάρη στον οποίο οι Πειραιώτες έφτασαν μέχρι και το Final 4.

Ο Μόουζες Ράιτ μέτρησε 8.1 πόντους και 2.9 ριμπάουντ σε περίπου 14 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής στα 17 παιχνίδια που αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα.

Όταν επέστρεψαν υγιείς οι Μιλουτίνοφ και Φαλ πήγε πιο πίσω στο ροτέισον του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ αποκλείστηκε από την εξάδα των ξένων του Ολυμπιακού για τα playoffs της Basket League, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν πιστεύει στον παίκτη. Τρανό παράδειγμα το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έκανε χρήση του opt out και τον κράτησε στο ρόστερ, γεγονός που σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν τρομακτική δύναμη στη θέση «5» και φέτος!