Τι είχε κάνει ο Μόουζες Ράιτ στα δύο ματς που έπαιξε κόντρα στο Περιστέρι Domino's

Μόουζες Ράιτ

i

© InTime

Τι είχε κάνει ο Μόουζες Ράιτ στα δύο ματς που έπαιξε κόντρα στο Περιστέρι Domino's

Ο Μόουζες Ράιτ έχει ξεχωρίσει για τον Ολυμπιακό στα δύο παιχνίδια που έχει παίξει κόντρα στο Περιστέρι Domino's.

Στη Ρόδο για το Σούπερ Καπ βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους και στόχος είναι για μία ακόμη χρονιά να κατακτήσουν το τρόπαιο και να μπουν με το δεξί στη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου υπάρχουν υψηλές προσδοκίες.

Η προετοιμασία για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με απουσίες στους σέντερ, με τον Μουσταφά Φαλ να είναι εκτός από τα τέλη της περσινής σεζόν (λίγο πριν από τους τελικούς της Stoiximan Basket League) και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τραυματίστηκε σε μία προπόνηση λίγες μέρες μετά το φιλικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ, στη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Sportal: «Το μεγάλο ρόστερ ίσως δημιουργήσει κλυδωνισμούς, εγώ καλούμαι να το διαχειριστώ - Πρέπει να αποβάλει την όποια πίεση ο Βεζένκοφ»
EUROLEAGUE

15:00 - 27.09.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Sportal: «Το μεγάλο ρόστερ ίσως δημιουργήσει κλυδωνισμούς, εγώ καλούμαι να το διαχειριστώ - Πρέπει να αποβάλει την όποια πίεση ο Βεζένκοφ»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στο Sportal για τις μεταγραφές που έκανε ο Ολυμπιακός, αλλά και την προετοιμασία για την απαιτητική νέα σεζόν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα χρησιμοποιήσει ως βασικό σέντερ της ομάδας τον Μόουζες Ράιτ, ο οποίος είχε αποκτηθεί τον περασμένο Γενάρη, όταν οι Μιλουτίνοφ και Φαλ ήταν πάλι εκτός λόγω τραυματισμών. Ο Αμερικανός έδειξε καλή εικόνα στα φιλικά που έδωσε τις περασμένες μέρες με την ομάδα του και δείχνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που έχει μπροστά του.

Το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού για το Σούπερ Καπ είναι κόντρα στο Περιστέρι Domino's το Σάββατο (29/09, 20:45). Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ράιτ καλείται να αντιμετωπίσει το Περιστέρι Domino's, μιας και είχε αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα της Αττικής δύο φορές την περασμένη σεζόν.

Ο Μιλουτίνοφ στα πιτς, ο Φαλ αργεί και ο Ράιτ μοιάζει έτοιμος για την ευκαιρία | Sportal EXPLAINER
SPORTAL ORIGINALS

20:05 - 11.09.2024

Ο Μιλουτίνοφ στα πιτς, ο Φαλ αργεί και ο Ράιτ μοιάζει έτοιμος για την ευκαιρία | Sportal EXPLAINER

Ο Μουσταφά Φαλ θέλει ακόμη χρόνο για την αποθεραπεία του, ο Μιλουτίνοφ όπως όλα δείχνουν χάνει τα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν (4-6 εβδομάδες εκτός), αλλά ο Ράιτ έδειξε πολύ «ζεστός» στο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα και έτοιμος να σηκώσει το βάρος στη ερυθρόλευκη front line... Το Sportal αναλύει.

Το πρώτο του ματς κόντρα στο Περιστέρι Domino's ήταν στις 4 Μαρτίου, σε μία εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό, όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν με 85-67. Ο Μόουζες Ράιτ ήταν ανάμεσα στους παίκτες που είχαν ξεχωρίσει, καθώς είχε τελειώσει το ματς με 9 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Το δεύτερο παιχνίδι ήταν στις 7 Απριλίου, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει τη νίκη με 91-83 στο ΣΕΦ. Σε εκείνο το ματς, ο Ράιτ ήταν εντυπωσιακός, παρά το γεγονός ότι ο Μουσταφά Φαλ είχε ξεκινήσει ως βασικός σέντερ. Ο Ράιτ σε 21 λεπτά παιχνιδιού, είχε 18 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 μπλοκ, όντας ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του πίσω από τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος που είχε 19.

Στο Σούπερ Καπ ο Ράιτ θα είναι βασικός σέντερ της ομάδας του και σίγουρα θέλει να επαναλάβει μία καλή εμφάνιση κόντρα στο Περιστέρι Domino's, για να πάρουν οι Πειραιώτες το εισιτήριο για τον τελικό.