Ο Σκουρτόπουλος θέλει στην Εθνική Κατάρ τον Μόουζες Ράϊτ του Ολυμπιακού!
i

©InTime

Ο Σκουρτόπουλος θέλει στην Εθνική Κατάρ τον Μόουζες Ράϊτ του Ολυμπιακού!

Γιάννης Πάλλας 20:30 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 13.07.2024

Τον Μόουζες Ράιτ του Ολυμπιακού θέλει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στην Εθνική Κατάρ

Πρόταση να αγωνιστεί στην Εθνική Κατάρ του Θανάση Σκουρτόπουλου έχει στα χέρια του ο Μόουζες Ράιτ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal!

Ο Αμερικανός σέντερ των «ερυθρολεύκων» θεωρείται από τον Έλληνα ομοσπονδιακό του Κατάρ ως η ιδανική επιλογή για την ενίσχυση της ρακέτας για τις υποχρεώσεις στο FIBA Asia.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θέλει να χρησιμοποιήσει ως νατουραλιζέ τον παίκτη του Ολυμπιακού που έκανε μια εξαιρετική σεζόν από την ημέρα που αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους», ώστε να τον «δέσει» με το υπόλοιπο σύνολο που έχει δημιουργήσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Κατάρ που αποτελείται από παίκτες νεαρής ηλικίας.

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει πριν από λίγο καιρό και πλέον σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Βέβαια, ακόμη δεν έχει απαντήσει ο Μόουζες Ράιτ στην πρόταση που του έχει κάνει η Ομοσπονδία του Κατάρ, παρότι φαίνεται να συμφωνεί στο οικονομικό κομμάτι.

Μια προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί το deal είναι να μπορεί να αγωνιστεί και στα δυο «παράθυρα» που έχει προγραμματίσει η FIBA μέσα από το καλεντάρι της το Νοέμβριο και το Φεβρουάριο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας του Κατάρ Θανάσης Σκουρτόπουλος θέλει τον Μόουζες Ράιτ και στις δυο ημερομηνίες που υπάρχουν οι αγώνες, ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια τους.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα και εφόσον ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί στα «παράθυρα» και του Νοεμβρίου και του Φεβρουαρίου με την συγκατάθεση του Ολυμπιακού, τότε θα ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία.

Η Team USA έφτασε στο Άμπου Ντάμπι κι ένα... γεράκι τράβηξε την προσοχή του Κάρι (vid)

Η Team USA έφτασε στο Άμπου Ντάμπι κι ένα... γεράκι τράβηξε την προσοχή του Κάρι (vid)

Η Team USA έφτασε στο Άμπου Ντάμπι όπου θα δώσει τα φιλικά προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και ο Στεφ Κάρι κράτησε στο χέρι του ένα... γεράκι, το εθνικό σύμβολο του κράτους.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Σ’ αυτή την περίπτωση θα ενισχυθεί σημαντικά το Κατάρ, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη ποιότητα που δίνει δύναμη και σκορ στη ρακέτα. Ο Μόουζες Ράιτ εφόσον απαντήσει καταφατικά, θα αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» για το Κατάρ στις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις του.