Μωραΐτης: «Μπορούμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες»
i

©InTime

Μωραΐτης: «Μπορούμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:28 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:28 - 25.06.2024

Ο Δημήτρης Μωραΐτης αναφέρθηκε στη φιλοσοφία της Εθνικής ομάδας μετά το τέλος του αγώνα της πρεμιέρας του τουρνουά Ακρόπολις με το Μαυροβούνιο

Την φιλοσοφία που διέπει την Εθνική ομάδα ανέλυσε ο Δημήτρης Μωραΐτης μετά το τέλος του αγώνα της πρεμιέρας του τουρνουά Ακρόπολις με το Μαυροβούνιο στο ΣΕΦ.

Ο διεθνής πλέι μέικερ μίλησε για τη σημασία του να είναι όλη η ομάδα μια γροθιά, ενώ εξέφρασε την πίστη του πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα φτάσει μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Η φιλοσοφία μας είναι να είμαστε μια γροθιά, έτοιμοι να δώσουμε το 100% στο γήπεδο. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από το πρώτο φιλικό, ειδικά αμυντικά. Στην επίθεση δείξαμε πως έχουμε πολύ ταλέντο και πολύ καλή χημεία μεταξύ μας, είχαμε και σήμερα 26 ασίστ» δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Μωραΐτης, λίγα λεπτά μετά την εμφατική επικράτηση επί του Μαυροβουνίου.

Σπανούλης: «Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο» - Τι είπε για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

22:22 - 25.06.2024

Σπανούλης: «Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο» - Τι είπε για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Βασίλης Σπανούλης έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των διεθνών στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά «Ακρόπολις» με το Μαυροβούνιο

«Θεωρώ όμως πως έχουμε δρόμο για να φτάσουμε εκεί που μπορούμε. Έχουμε πολλή δουλειά να ρίξουμε ακόμη στο παρκέ. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, γιατί κάνουμε πολύ καλή προπόνηση. Όλοι θέλουμε και όλοι το πιστεύουμε πως μπορούμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια» συμπλήρωσε ο διεθνής άσος.