Λήξη συναγερμού για τον Μότλεϊ - Επιστρέφει στις προπονήσεις

Λήξη συναγερμού για τον Μότλεϊ - Επιστρέφει στις προπονήσεις

Απόστολος Μαυράκης 22:43 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:49 - 26.09.2024

Μέσω σχετικής ανάρτησής, η Χάποελ Τελ-Αβίβ διαβεβαίωσε πως ο Τζόναθαν Μότλεϊ δεν έχει κάτι το σοβαρό και θα επιστρέψει άμεσα σε ρυθμούς προπονήσεων.

Η Τρίτη 24/9 σημαδεύτηκε από δυο άσχημα... μαντάτα για την Χάποελ Τελ-Αβίβ. Το ένα αφορούσε την ήττα της από την Μπανταλόνα στην πρεμιέρα του EuroCup και το άλλο τον τραυματισμό του Τζόναθαν Μότλεϊ στο εν λόγω ματς.

Ο Τεξανός σέντερ αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ, βυθίζοντας σε έντονους προβληματισμούς τον Στέφανο Δέδα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Μότλεϊ είχε προλάβει να σκοράρει 11 πόντους.

Παρόλα αυτά, με σχετική της ανάρτηση στα social media, η Χάποελ Τελ-Αβίβ ενημέρωσε πως ο Μότλεϊ υπεφερε από κράμπες, χωρίς να έχει κάτι το ανησυχητικό. Κάπως έτσι, η... καρδιά των φίλων της Χάποελ μπήκε στην θέση της, καθώς μια απώλεια σαν εκείνη του Μότλεϊ από την αρχή κιόλας της σεζόν θα αποτελούσε σίγουρα μεγάλο πλήγμα για την ομάδα.

Η ανακοίνωση της Χάποελ Τελ-Αβίβ:

«Διευκρίνηση λόγω των διαφόρων δημοσιευμάτων:

Ο παίκτης της ομάδας Τζόναθαν Μότλεϊ υπέφερε μόνο από μυϊκές κράμπες στον χθεσινοβραδινό αγώνα και θα συμμετάσχει κανονικά στην αυριανή προπόνηση της ομάδας»

Στα του παιχνιδιού, η Χάποελ Τελ-Αβίβ τα βρήκε «σκούρα» κόντρα στην Μπανταλόνα, καθώς ηττήθηκε με 78-75 στην πρεμιέρα του EuroCup. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Άντε Τόμιτς με double-double 17 πόντων και 12 ριμπάουντ, έχοντας και 2 τάπες.

Από την μεριά της Χάποελ, ξεχώρισαν οι Μπέβερλι και Καμπόκλο με 14 πόντους έκαστος. Ο Μπέβερλι, ο οποίος μάλιστα κοιμήθηκε σε διαφορετικό ξενοδοχείο από εκείνο της αποστολής της ομάδας, είχε επίσης 6 ασίστ, 3 ριμπάουντ και ισάριθμα κλεψίματα, ενώ ο Καμπόκλο «γέμισε» επίσης την στατιστική του γραμμή με 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 τάπες.

Τα παραπάνω νούμερα βέβαια, δεν ήταν αρκετά ώστε να κάνουν την «δουλειά» για το σύνολο του Στέφανου Δέδα. Το επόμενο ματς της Χάποελ για το EuroCup είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 1/10 και ώρα 20:45, κόντρα στην λιθουανική Γουλβς, του πρώην «πράσινου» Άντριου Άντριους.