Στη Χάποελ ο Μότλεϊ, ο οποίος... απασχόλησε τον Παναθηναϊκό

Τζόναθαν Μότλεϊ

i

© Intime

Στη Χάποελ ο Μότλεϊ, ο οποίος... απασχόλησε τον Παναθηναϊκό

Νίκος Καλαμπάκας 09:05 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 25.06.2024

Στη Χάποελ Τελ Αβίβ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μότλεϊ που υπέγραψε με τους Ισραηλινούς συμβόλαιο δύο ετών.

Στη Χάποελ Τελ Αβίβ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζάναθαν Μοτλεϊ. αφού ο σύλλογος του Ισραήλ ανακοίνωση την απόκτησή του.

Σε συμφωνία για συμβόλαιο δύο ετών έφτασαν ο Τζάναθαν Μότλεϊ με την Χάποελ τελ Αβίβ. O έμπειρος σέντερ εγκατέλειψε την Τουρκία και τη φενέρμπαχτσε και τη νέα σεζόν δεν θα τον δούμε στην Euroleague, αλλά στο Eurocup, εκεί όπου θα αγωνίζεται με την ομάδα του Ισραήλ.

Η Χάποελ ανακοίνωσε τον Μότλεϊ με ένα διασκεδαστικό βίντεο. Έτσι έλαβε τέλος ένα σίριαλ καλοκαιρινό, πριν καν ξεκινήσει, αφού την υπογραφή του Μότλεϊ προσπαθούσαν να αποσπάσουν πολλές ομάδες της Euroleague.

Ο ίδιος πάντως αποφάσισε να αγωνιστεί στη Χάποελ και το Eurocup και έτσι τις επόμενες δύο σεζόν θα τον βλέπουμε με την κόκκινη φανέλα!

Ο Μότλεϊ ολοκλήρωσε τη 2η σεζόν του με τη Φενερμπαχτσέ με μέσο όρο 11,2 πόντους, 4,2 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ και 12,2 PIR ανά παιχνίδι σε 36 εμφανίσεις στην EuroLeague.

Ο Μότλεϊ έπαιξε στο EuroCup τη σεζόν 2021-22 με τη Λοκομοτίβ. Μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, εγκατέλειψε τη χώρα και το κλαμπ.

Πριν φύγει, ο σέντερ των 2,06 μέτρων ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας, έχοντας κατά μέσο όρο 21,2 πόντους, 7,0 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ για 23,9 PIR για τον σύλλογο.