Με ειδικό αμαξίδιο ο Μουσταφά Φαλ (vid)

Με ειδικό αμαξίδιο ο Μουσταφά Φαλ (vid)

Ο Μουσταφά Φαλ είναι σε διαδικασία ανάρρωσης μετά το κάταγμα που υπέστη στο πόδι, με τον Γάλλο να χρησιμοποιεί ειδικό αμαξίδιο, όπως και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, προκειμένου να μπορεί να μετακινηθεί χωρίς να καταπονεί το κάταγμα.

Ο Μουσταφά Φαλ αποτελεί την τελευταία χρονικά ατυχία του Ολυμπιακού, με τον Γάλλο να μένει εκτός από το υπόλοιπο της σεζόν.

Όπως έγινε γνωστό λίγο μετά το Final 4, ο Μουσταφά Φαλ υπέστη κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού και δεν θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στην σειρά των ημιτελικών απέναντι στο Περιστέρι, αλλά και σε εκείνη των τελικών, όπου οι Ερυθρόλευκοι θα κοντραριστούν, λογικά, με τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια ο τραυματισμός του Μουσταφά Φαλ δεν πρόκειται να τον αφήσει εκτός προετοιμασίας, καθώς ο χρόνος ανάρρωσης υπολογίζεται από 6 έως 8 εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει πως τον Αύγουστο θα είναι κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει της σεζόν 2024 - 2025.

Ο Μουσταφά Φαλ πάντως, παρότι «λαβωμένος», είναι στο πλευρό της ομάδας του Ολυμπιακού και των συμπαικτών του, έστω και από το πλάι του παρκέ, με τον Γάλλο μάλιστα, όπως και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μέσα στη σεζόν, να χρησιμοποιεί ένα ειδικό αμαξίδιο προκειμένου να μετακινιθεί, χωρίς να καταπονήσει το πόδι του.

Το σχετικό βίντεο με τον Μουσταφά Φαλ και το αμαξίδιο:

Η ώρα της... υπέρβασης: Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που διαμορφώνεται εν όψει Παναθηναϊκού μετά τον τραυματισμό του Φαλ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:57 - 28.05.2024

Η ώρα της... υπέρβασης: Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που διαμορφώνεται εν όψει Παναθηναϊκού μετά τον τραυματισμό του Φαλ

Ο Μουσταφά Φαλ τέθηκε νοκ άουτ από την συνέχεια της σεζόν και στον Ολυμπιακό οι συμπαίκτες του καλούνται να παίξουν και για εκείνον ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.