Χειρουργήθηκε ο Μουστάφα Φαλ του Ολυμπιακού για να... γλιτώσει από χρόνιο πρόβλημα!

Φωτ. IMAGO

i

© imago

Χειρουργήθηκε ο Μουστάφα Φαλ του Ολυμπιακού για να... γλιτώσει από χρόνιο πρόβλημα!

Γιώργος Γαβριλάκης 15:48 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 29.07.2024

Η offseason του Μουστάφα Φαλ δεν περιλαμβάνει αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς δεν στελεχώνει την εθνική Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά περιλαμβάνει... πόνο, μιας και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να απαλλαγεί από ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε για χρόνια! Ο Μουστάφα Φαλ του Ολυμπιακού, μιας και δεν βρέθηκε στην τελική δωδεκάδα των Γάλλων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκμεταλλεύτηκε το... κενό του καλοκαιριού ώστε να καταφέρει (επιτέλους) να βελτιώσει τις ανάσες του.

Για να συμβεί αυτό, αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, εκεί όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης του προβληματικού του ρινικού διαφράγματος. Κάτι που του χαλούσε τον ύπνο, αλλά τον δυσκόλευε κιόλας όταν οι σφυγμοί ανέβαιναν εν μέσω άσκησης.

Ο θηριώδης σέντερ των «ερυθρολεύκων», ο οποίος δεν κατάφερε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκας στους τελικούς της Stoiximan Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό, λόγω του κατάγματος που είχε υποστεί στο τέταρτο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού, πλέον είναι απαλλαγμένος από αυτό το πρόβλημα. Σε λίγες μέρες μάλιστα, θα... θρέψει και η μύτη του, οπότε θα είναι σε θέση να αρχίσει να προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το χρονικό της επιστροφής του Βεζένκοφ: Οι 372 μέρες που μεσολάβησαν μέχρι να ξαναβάλει τα ερυθρόλευκα (vids)
EUROLEAGUE

12:38 - 25.07.2024

Το χρονικό της επιστροφής του Βεζένκοφ: Οι 372 μέρες που μεσολάβησαν μέχρι να ξαναβάλει τα ερυθρόλευκα (vids)

Μέσα σε ένα χρόνο και μία εβδομάδα, ο Σάσα Βεζένκοφ ακολούθησε την aller retour διαδρομή Πειραιάς-Σακραμέντο. Έκανε μία νοητή στάση στο Τορόντο και πλέον ανήκει και πάλι στον Ολυμπιακό. Σας θυμίζουμε τι μεσολάβησε από τη μέρα που υπέγραψε στους Κινγκς (18 Ιουλίου 2023), μέχρι... σήμερα!

Την περασμένη, έπαιξε 36 ματς στην Euroleague (τα 34 ως μέλος της πρώτης πεντάδας του Ολυμπιακού) και κατέγραψε στην στατιστική του 7,2 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ, ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα -όσο ήταν υγιείς- προσέφερε στην ομάδα του 7,2 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ.