Σοκ στον Ολυμπιακό: Τέλος η σεζόν για Φαλ!

Μουστάφα Φαλ

i

© Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Σοκ στον Ολυμπιακό: Τέλος η σεζόν για Φαλ!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:43 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 29.05.2024

Ο Μουσταφά Φαλ θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, με τον Γάλλο να έχει υποστεί κάταγμα κόπωσης στο αριστερό του πόδι.

Πριν καλά - καλά ηρεμήσει μετά το Final 4 του Βερολίνου ο Ολυμπιακός, οι Πειραιώτες απέκτησαν νέο πονοκέφαλο, ο οποίος ακούει στο όνομα Μουσταφά Φαλ.

Ο Γάλλος, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, υπέστη κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού, κάτι που σημαίνει ότι η σεζόν ολοκληρώνεται πρόωρα για τον γίγαντα των Πειραιωτών.

Ο Μουσταφά Φαλ έχει τραβήξει αρκετό... κουπί φέτος, καθώς χρειάστηκε να κάνει αρκετές φορές «υπερωρίες» λόγω του τραυματισμού του Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Σέρβο να καλείται πλέον να παίξει και για τον συμπαίκτη του, ο οποίος θα παρακολουθήσει τους ημιτελικούς με το Περιστέρι και τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό από την άκρη του πάγκου.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Μουσταφά Φαλ:

Ο Μουσταφά Φαλ υπέστη κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Σου στέλνουμε καλή και υγιή ενέργεια. Οι πιο θερμές ευχές για γρήγορη ανάρρωση

Κίναν Έβανς & Ολυμπιακός: Τα δεδομένα μετά τον τραυματισμό του Αμερικανού
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:47 - 28.05.2024

Κίναν Έβανς & Ολυμπιακός: Τα δεδομένα μετά τον τραυματισμό του Αμερικανού

Ο Κίναν Έβανς τραυματίστηκε και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, με τον Ολυμπιακό όμως να μην έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει με την περίπτωση του παίκτη, που είχε «κλείσει» εδώ και καιρό.