Ο Χρήστος Μπαφές έβαλε τέλος στη μεταγραφολογία: «Ούτε Ρογκαβοπουλος, ούτε κανένας, μόνο το Final 4 βλέπουμε» (vid)

Χρήστος Μπαφές

i

Olympiacos BC

Ο Χρήστος Μπαφές έβαλε τέλος στη μεταγραφολογία: «Ούτε Ρογκαβοπουλος, ούτε κανένας, μόνο το Final 4 βλέπουμε» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:55 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:35 - 29.05.2024

Ο Χρήστος Μπαφές, ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, με επίσημη τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Ολυμπιακός – ΑΕΚ, τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, αλλά και για κανέναν άλλον παίκτη αυτή τη στιγμή.

Ο Χρήστος Μπαφές, ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, βγήκε μπροστά στο φινάλε της press conference του ΣΕΦ μετά από τη νίκη επί της ΑΕΚ και  τοποθετήθηκε σχετικά με τα μεταγραφικά δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, ο Sports Director του Ολυμπιακού έκανε μια σύντομη τοποθέτηση, αναφορικά με τα μεταγραφικά σενάρια και δημοσιεύματα με αφορμή την αναφορά στην Ισπανία για τον Νίκο Ρογκαβόπουλου, διαψεύδοντας κατηγορηματικά το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Θα ήθελα να ζητήσω από εσάς (τους εκπροσώπους του Τύπου) αλλά και τους φιλάθλους μας, να μην ασχολούνται με τη μεταγραφολογία στα σόσιαλ μίντια. Θα έχουμε άπλετο χρόνο μετά τις 16 Ιουνίου να ασχοληθούν με το αγαπημένο μας σπορ. Όποιο όνομα διαβάζουν πριν από αυτό δεν θα ισχύει. Θα ήθελα απλά να αναφέρω πως δεν ισχύει το ενδιαφέρον για τον Ρογκαβόπουλο ή για οποιονδήποτε άλλον αθλητή. Η ομάδα σκέφτεται μόνο το Final 4 και στην συνέχεια τα Playoffs. Το δηλώνουμε τώρα επίσημα, δεν χρειάζεται να το διαψευδουμε μετά, ότι όποιο όνομα και να ακούσετε μέχρι τον Ιούνιο, θα είναι ψέμα», ήταν τα λόγια του.  

Στο τέλος του βίντεο η τοποθέτηση του Χρήστου Μπαφέ: