Επίσημο: Στην Μπάγερν Μονάχου ο Νέιπιερ

Επίσημο: Στην Μπάγερν Μονάχου ο Νέιπιερ

Sportal newsroom 12:26 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 04.09.2024

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου θα είναι τη νέα σεζόν ο Σαμπάζ Νέιπιερ, με την ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ήταν αναμενόμενο, πλέον έγινε και επίσημο: Ο Σαμπάζ Νέιπιερ είναι και με τη βούλα παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του άλλοτε γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο και του Ερυθρού Αστέρα.

Ο έμπειρος γκαρντ ήταν ελεύθερος στην αγορά και τις τελευταίες μέρες είχε ανοίξει κύκλο επαφών με την Μπάγερν. Η συμφωνία μάλιστα ήρθε σχεδόν αμέσως, με τον παίκτη μάλιστα να φτάνει στο Μόναχο, προκειμένου να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό με τη νέα του ομάδα.

Η Μπάγερν με την εξέλιξη αυτή έκλεισε το ρόστερ της, γεμίζοντας μια θέση στην οποία είχε ανάγκη από έναν ποιοτικό γκαρντ, προκειμένου να κρατήσει το επίπεδο και να μπορέσει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στην Euroleague της νέας σεζόν. Ο Πάμπλο Λάσο αποχώρησε, έχοντας κατακτήσει το double στην Γερμανία, έτσι οι Βαυαροί θέλουν να παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο και να παρουσιαστούν άκρως ανταγωνιστικοί.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!